Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után beszéltetek a volt párotokkal vagy megszakítottatok vele minden kapcsolatot?
1,5 hónapja szakítottunk,eddig néha beszéltünk egymással,de most annyira sem volt képes,hogy a karácsonyi sms-re válaszoljon......olyan szomorú,hogy eddig legalább néha beszéltünk és most még ennyire sem képes...pedig csak egy ártatlan sms volt....
20/L
Egy darabig beszéltünk még szinte minden nap, aztán már csak hetente, majd kéthetente, havonta és most már soha. Másfél éve nem hallottam róla.
Amúgy simán válaszolhatott volna...bunkóság
ezt írtam : "Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Neked és az egész családnak!"
ebben mi olyan fura?tök átlagos,még csak nem is versike....vagy valami ilyesmi....nem értem
7
Ennyit jelentettél számára és ennyit jelentett számára a 4 év amit veled eltöltött.
Mi 7 évig voltunk együtt, majd szakítottunk, mert a kapcsolatunk kihűlt...
Akkor egy ideig nem beszéltünk, utána elkezdtük, mostanra már rendesen tartjuk a kapcsolatot barátként.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!