Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan aki ugy erzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki ugy erzi hogy sosem lesz senkije? Miert gondolod így?

Figyelt kérdés
Leszbikus kat
2019. júl. 10. 23:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Te miért gondolod így?

21L

2019. júl. 10. 23:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Én igen. Azért mert eloben nem tudok ismerkedni, nemtudom kihez lehet odamenni úgy,nem akarok félre ertest meg ilyenek, neten meg nem jó, kamu profilból írnak, ezért sokszor úgy gondolom, nem lesz senkim sose. 20L
2019. júl. 11. 01:00
 3/18 Válaszoknélkül ***** válasza:
A személyiségem és lelki bajaim kombója miatt. Ezzel együtt milyen az ember, örökké reménykedik... És lehet bagoly mondja verébnek, de ez a "Sosem lesz senkim" nagyon nem jó hozzáállás. Próbálkozni kell, hátha.
2019. júl. 11. 05:18
 4/18 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék a 3-as válaszolóhoz. Nekem sem épp egyszerű a lelkivilágom. Amúgy sem vagyok egy átlagos ember és azt hiszem ez még inkább lecsökkenti az esélyeimet. Néha azt gondolom, annyira furára sikeredtem, hogy számomra egyszerűen nincs megfelelő pár.
2019. júl. 11. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Élőben csak a heteró/foglalt nőket fogom ki, melegbarát programokra nem járok és olyan társaságom sincs, akikkel lehetne ilyen helyre menni, egyedül nem érzem jól magam ilyeneken, bulizni meg nem szeretek igazából.

Online meg 99%-ban kamu profil, szexpartner keresős vagy hármas, a maradék 1%-ból meg vagy én nem érdeklem őt vagy ő nem engem. Ötletem sincs más hogy csinálja azon felül, hogy állati nagy mázlija van :D

2019. júl. 11. 13:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Valamiért sosem tudtam magam elképzelni párkapcsolatban, talán túl nagy a függetlenség iránti igényem. Ismerkedni sem szoktam (nem vagyok az erőltetett ismerkedés híve), szerelmes viszont voltam már, de egyikből sem lett semmi. Amúgy is elég nehezen leszek szerelmes, szóval csak azért nem jövök össze senkivel, hogy ne maradjak egyedül :D
2019. júl. 11. 14:07
 7/18 anonim ***** válasza:

Néha eszembe jut, de csak nem olyan reménytelen a dolog. A legnagyobb bajom, hogy nekem elég szociális életnek a suli és a koli, nem járok sehová. Bár most megyek egyetemre (vagyis elég valószínű de még ugye két hét van addig) talán ott majd változik a dolog.

Az, hogy nem járok el bulizni és megismerni embereket, illetve hogy viszonylag titkolom a dolgot nem könnyíti meg. Emiatt jut eszembe időnként, hogy macskás öregasszony leszek, de végül arra jutok, hogy majd lesz valahogy :D

19l

2019. júl. 11. 19:52
 8/18 anonim ***** válasza:

#7 kollégista vagy és nem jön össze semmi? Pedig ott csak annak nincs semmi, aki nagyon nem akar...

21L

2019. júl. 11. 20:21
 9/18 anonim ***** válasza:

7es vagyok

Azért azt nem mondanám. Volt akiről hallottam, hogy a lányok érdeklik, de hát nem jött be az illető, meg volt olyan aki meg fiatal lett volna így nem is ismerkedtem vele.

A legtöbb lánynak volt barátja, vagy fiúkról beszélt illetve én csak a végén mondtam el, akkor is csak a szobatársaimnak mikor állandóan sírtam. Azt hitték ugye srác miatt, hát akkor elmondtam, hogy nem egészen...

Szóval attól, hogy kolis valaki lehet több az esélye, de akkor sem 100% hogy aki keres az talál. Ugyanúgy a heterók vannak itt is többségben. Nekem nem jött össze, de lehet ha extroveráltabb lennék akkor sikerült volna.

2019. júl. 11. 21:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem... A 25 alatti korosztályba tartozom és ilyet is keresnék, de nem nézek úgy ki hogy kellenék másoknak. (Én viszont olyannal szeretnék lenni aki számomra vonzó, és ez már sajnos túl sok elvárásnak számít)
2019. júl. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!