Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fentvan grindr, planeten és jól is néz ki, napi sokszor fentvan de azt állítja hogy évek óta senkije nincs meg nem alkalmizik az hihető?
Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 21:26
2/5 anonim válasza:
Persze, ezeken az oldalakon soha senki sem hazudik! :)
Kamus majdnem mindegyik aki fent van.
3/5 A kérdező kommentje:
Évek óta fentvan, napi sokórában.
De évek óta nem volt senkije, Ő megválogatja, sőt szinte szűz.
AKkor nemcsak nekem kapcsolt be a vészjelző..
2019. júl. 6. 16:29
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, én se bízom senkiben, de speciel én egy éve nem voltam senkivel, és sokszor belépek, azzal a reménnyel, hátha van egyetlen normális srác, de mindig csalódom. Nem bánnék kalandot de hát legyen már normális az a valaki, meg kommunikáljon normálisan, mint egy ember
5/5 anonim válasza:
Én is fent vagyok egy jó ideje, hogy majd, valamikor, hátha? Néha ír is valaki, majd a szokásos. Mint a tegnapi is. Jót eldumálunk, ma folytatnánk. Majd a kérdésemre egy: "ja" a válasz. Majd azóta semmi sem. Nyilván bennem van a hiba. Hogy meg fent vagyok ilyen átkozott oldalon! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!