Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aktív, aki nem alkalmizik?
Persze hogy van! Én is olyan vagyok! :D
Már ki éltem magam! :)
36/F
Én. 24 éve szűz.
Bár akikre én vágynék azoknak úgy se kellek. :D
Vannak, de kevesebben, mint gondolnánk. Vannak olyan aktívak, akik azt gondolják, hogy ők nem alkalmiznak, viszont ha egy számukra tetszetős passzív felkéri őket egy körre, általában belemennek, ha egyedül vannak akkor mindenképp. Kapcsolatban remélhetőleg nem.
Alapból én is kapcsolatra megyek (uni vagyok), nem szeretnék soha belemenni alkalmikba, de ha valaki annyira vonzó, hogy csak ez a hibája van, hogy alkalmit akar, azért megyek bele, hogy ,,hátha'' esetleg kapcsolat alakulna belőle. Persze ez kicsit ilyen hiúság. Csak annak az esélyéért megyek bele, hogy hátha meggondolja magát. :(
Tehát aktívak alkalmizhatnak akkor is ha kapcsolatot keresnek, de pl elkeseredettségükben, hogy ha már úgyis mindenki akivel ismerkednének alkalmit akar (mármint alkalmival akar kezdeni) akkor legyen ez, aztán még bárhogy lehet a folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!