Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép fiatal pasi a planeten, magához hív, de gyanús nekem mit tennétek?
Én csúnya vagyok, neki meg 100+ kedvelése amit tényleg csak a szépek kapnak planeten.
Én mint kezdő kezdőt akarok, nem egy 1000-szer átment embert aki televan fertőzéssel..
1-2 szavas válaszokat ír csak.
Kép?
Mikor jössz?
Én azért szeretném jobban megismerni azelőtt mielőtt elmegyek hozzá.
Hiába szép ha erőszakos, vagy fertőző stb, vagy olyasmit akar amit én nem.

"1-2 szavas válaszokat ír csak.
Kép?
Mikor jössz?"
Ebből szerintem már le lehet szűrni, hogy mindenkinek felajánlja magát.

Lehet hogy kamuképe van
Vagy a masik szobaba van 2 haverja aki csak az uj húsra vár hogy megeroszakolhassák

Az is elég esélyes lehetőség, hogy amikor elmész hozzá, azzal fog fogadni, hogy fizetsz, vagy mehetsz a rákba. Én a következőket javaslom:
1, Google képkeresővel ellenőrizd le a fotóját.
2, Kérd, hogy írjon magáról, mert szeretnéd megismerni! Kérdezd meg, hogy hogyan gondolkodik a párkapcsolatokról, vagy más dolgokról! Ha továbbra sem hajlandó mondatokban válaszolni, akkor mondj le róla! Nem fogsz veszíteni semmit.
3. Először randit beszélj meg vele! Egyből lakásra menni - ki van csukva! Ha szobára akar hívni, mondd, hogy korai még, vagy hogy elvből nem csinálsz ilyet!
4, Kérj tőle elérhetőséget! Ha ad, lépj vele kapcsolatba azon keresztül is (azaz csekkold le)!
Fotóját hogy ellenőrizzem? Planetről csak screnshotot lehet csinálni. Aztán valszeg a neten nincs nyilvánosan mégegy képe. A kép tuti valódi.
Max tényleg válogatás nélkül mindenkivel.

E-mailre ha küld teljesen felesleges, max lesz egy kamu mailcímem.
Van kint profilképe nyilvánosan, nem az ember lesz a kamu, max csak az hogy kezdő...
Merre? Képeid?
Mikor hol ok?
- Helyem nincs az a baj, amúgy hétvégén ok. Mit hogy? Kezdővagyok nem baj?
Én is az vok. Ok nekem is hétvége,,,küldj még képekez
tali konkrétan hol mikor?
Uni, csok szopás, ha akarz dugsz. Nem lakok messze. Mikor jönnél pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!