Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés lehet nekik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet nekik?

Figyelt kérdés

Milyen érzés lehet az úgynevezett SugarDaddy-knek?

Mármint hogy van mellette egy fiatal fiú vagy akár lány...

Boldog lehet hogy egy fiatal jóképű srác vagy szép lány van mellette?

Vagy eszébe jut hogy valójában miért van vele?

2019. márc. 17. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
A barátom szerintem boldog velem. Én 20 vagyok, ő pedig 47.
2019. márc. 17. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Örül neki, hogy mellette van egy számára tökéletes társ, és leszarja, milyen áron jutott hozzá lényeg, hogy ott van.

Ha neked pl van elég pénzed és megvehetsz érte olyan dolgot amit csak szemed szád megkíván akkor hogyan viszonyulsz hozzá? Nyilván örülsz neki. Hiába tudod, hogy a boltban csak azért adták neked mert fizettél érte és nem azért mert szimpatikusnak találtak.

Bocsi, hogy tárgyiasítottam.

2019. márc. 17. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem általánosítható ez a dolog, biztosan van, aki beleszeret a babyébe és bármit megérne neki, hogy vele maradjon. Biztosan van olyan, akiben furkál egy kis érzés, hogy nem elegendő neki a külsőség és nem érzi mondjuk szellemileg alkalmasnak a partnerét. Más lehet, hogy éppen trófeának tekinti a partnerét, akit ő a pénzével tart magánál. És így tovább...

Minden ember más és más, még ha van is egy ilyen szűk csoport, mint a sugardaddyk, nem hinném, hogy míg nem ismeri mindet az ember, addig el lehetne mondani, hogy milyen érzések kavaroghatnak bennük a partnerrel kapcsolatban.

2019. márc. 17. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Mi például együtt csinaltunk mindent!

A párom 18 én 32 és 3 éve vagyunk együtt kicsit sem bántuk meg az egészet!

Hozzá teszem nem érdek kapcsolat és nincs anyú apú aki bármit is a seggünk alá tett volna ! :)

2019. márc. 17. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pénzért vagy tényleg egymásért vannak együtt?

Mert ha pénzért, akkor sima üzlet, tudja, mit vesz, a srác meg tudja, mit árul...

Ha egymásért, akkor két olyan ember talált egymásra, akik nem a saját korosztályukat szeretik.

2019. márc. 20. 07:19
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
100%
Akik tudják, hogy a pénzükért van velük a srác tisztában vannak azzal, hogy ez egy üzlet. Ő "fizet" a srácnak úgy, hogy eltartja, fizeti a dolgait, a srác ezért kb. rendelkezésére áll és azt csinálja, amit a pasi mond.
2019. márc. 21. 08:45
 7/7 anonim válasza:
Biztos 😁
jún. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!