Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan aki "látja" vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki "látja" vagy biztosra érzi?

Figyelt kérdés

Valaki érzi vagy látja azt ha valaki meleg?

Főképp nem! Egyértelmű jelekből?

Van valakinek radarja?

2019. márc. 13. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokakról gondolom a környezetemből, de soha sem fog igazából kiderülni, mivel nem nagyon kezdeményezek..

Nincsenek árulkodó jelek (sztereotípiák), csak olyan furcsa érzésem van velük kapcsolatban

2019. márc. 13. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Gesztusok és érzés. Sokszor mozdulatok, affektálás, érzékenység. Eddig még mindig "kiszúrtam".
2019. márc. 13. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Utolsóval egyetértek.

Én is ezek alapján szűröm ki+ a tekintet, az sok mindent elárul.

Ha látod, az utcán hogy a pasikat stíröli, mégha titokban is. Meg van egy érzés, ami megmagyarázhatatlan. Olyasmi mint a szerelem, mikor elmész egy pasi mellett, valahogy megérzed, hogy ő is az, még annak ellenére is, ha neked nem jön be.

2019. márc. 13. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sejteni lehet de az nem 100% aztan kiderul hogy csaja van a srácnak
2019. márc. 14. 08:25
 5/10 ftf1983 ***** válasza:
100%
Én nagyjából 99,99%-os arányban megmondom, ha valaki meleg és sokszor a biszex pasiakt is kiszúrom.
2019. márc. 14. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 (vagy bárki más): te „levágod” erről a kövér férfiről, hogy meleg volt? https://www.youtube.com/watch?v=4JIOtUTMGuM&t=479s

Ja és megsúgom, volt még egy meleg szereplő ebben a filmben, meg tudjátok állapítani, hogy ki volt az? :) (A Wikipedia igénybevétele nélkül)

2019. márc. 14. 10:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva a dagi férfiről nem hittem volna.. De nagy valószínűséggel a zakós vöröses hajú srác a másik meleg. (Amelyik cigizés közben a szőke nővel beszélget))
2019. márc. 14. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
A vörös hajúról nem tudom, hogy az volt-e, azt se tudom, hogy hívták. De volt egy másik szereplő, akiről egyértelműen tudni lehet, hogy meleg volt.
2019. márc. 14. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy film más mint a való élet, mert ott a személy egy más karaktert alakít, oké hogy vannak akkor is apróbb jelek, de ha valakivel személyesen találkozom, az máshogy jön le.
2019. márc. 14. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor elárulom: a főszereplő, a Perry Mason-t alakító Ramond Burr volt meleg: https://www.youtube.com/watch?v=4JIOtUTMGuM&t=799s[link]
2019. márc. 14. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!