Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, hogy csóktól nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy csóktól nem áll fel csak, ha a férfi látja még pluszban a nő fenekét vagy mellét?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van biza.
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Normális férfinak egy csóktól nem áll fel. Maximum egy olyannak aki még soha nem volt nővel és szűz. Gondolj bele milyen kínos az hogy megölelsz egy nőt miután megcsókoltad és annyira hozzád bújik közben hogy megérzi, hogy áll a farkad. Visszataszító.
2019. febr. 5. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom én a párommal 5 éve vagyok együtt, de ha kettesben rendesen csókolózunk, smárolunk rendesen feláll. De biztos nem vagyok normális :)
2019. febr. 5. 16:35
 5/7 Bringi09 válasza:
Az elözővel értek egyet az igazán jó csóktol simán feláll persze ehez kell, hogy a férfi érezzen valamit, vagy igazán kívánja is a nőt. Ezt persze nem gyors csók, illetve zavaró helyzetben értem.
2019. febr. 5. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4 éve vagyok együtt barátnőmmel, de a csókjától is feláll :-) 26F
2019. febr. 5. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
65 éves vagyok, de a szeretett nő egyetlen érzéki csókjától feláll. Nem hiszem, hogy ne lennék normális, és még nem volt olyan nő az életemben, akit zavart volna, ha érezte, hogy felállt a farkam, ellenkezőleg, midegyik boldog nevetéssel örült neki.
2019. febr. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!