Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Tényleg vonzó az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tényleg vonzó az, ha egy férfi dromedár állat és ehhez pluszban végtelenül bunkó is?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekel, hogy attól benedvesedik a bugyi, ha egy emberszerű gorilla úgy beszél veletek, mint egy alsóbbrendű lénnyel?
2018. máj. 22. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nekem egész más dolgoktól nedvesedik be.
2018. máj. 22. 14:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor legalább 1 normális ember van itt :)
2018. máj. 22. 14:17
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Francokat vonzó, hányok az ilyen emberektől és szívesen meghagyom az ilyen suttyókat a női nem primitívebb rétegének, hiszen kétségkívül van bőven olyan, akinek ez kell.
2018. máj. 22. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Honnan vetted, hogy ez vonzó?
2018. máj. 22. 14:39
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg, engem is érdekel, hogy ezt a b..romságot honnan is szedted. Ha a baráti körödből, akkor inkább meg se szólalj.
2018. máj. 22. 14:41
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván csahos pincsikutya, és mindenki mást akinek nője van bunkó gorillának tart.
2018. máj. 22. 14:44
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

"De nem mindig ilyen... Máskor olyan kedves és aranyos tud lenni. Csak hát vannak ilyen tirpák pillanatai."

"Más tulajdonságaiban pont hozzám illenek."

"Nem tudok mit tenni, nagyon szeretem."

"Amúgy jó ember."

"Én is szoktam vele paraszt lenni."

Sorolhatnám a végtelenségig.

Én sem vagyok mindig kedves, figyelmes, előzékeny. Úgy ahogy senki sem.

Az, hogy valakik többet,kevesebbet illetve valamit többször, kevesebbszer engednek meg maguknak két emberen múlik. Úgy hogy fordítva, nagyon szép csaj, tök jól megértjük egymást, de néha az agyamra megy és nem bír csendben maradni. Ezért beszólok neki. A magam módján. Nézőpont nézőpont nézőpont. ÉS! Szocializációs minták. Akivel kiskorától így beszélnek nem annyira szenzi erre, hova tovább lehet még kicsit vágyik is rá. Holott fáj neki. Míg a másikkal is így beszéltek, így az sem tud máshogy viszonyulni ha valami nem tetszik neki.

Zsák a foltját.

2018. máj. 22. 14:45
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Vannak nőneműek, akiknek bejön ez a típus.Kivetíteni azért nem kell minden nőre, mert nem vonzó a többségünknek.Aki ezt bírja, az megérdemli, egy igazi mazochista, aki pszichésen abszolút gáz.
2018. máj. 22. 15:09
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

Félig. Az bejön, ha egy nagydarab dromedár. De az ilyen pasik szoktak olyanok lenni, hogy fát lehet vágni a hátán. De láncfűrésszel! Nem pattog, mint egy kisebbségi komplexusos palotapincsi. Nem ordítozik. Minek?

Szóval az ilyen szelíd óriás típus az bejövős.

Van a másik típus, akiről te írsz. Ilyen primitív ősemberekből kettőt eszek reggelire.

2018. máj. 22. 15:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Válaszok:

Nem vettem ezt baráti körből. Nem akarok ilyen lenni, és enélkül is voltak / vannak barátnőijeim.

Saját tapasztalatból tudom/láttam, hogy sok vékony, aranyos, törékeny csajszi van ( akikeket amúgy jó szívvel meg is lehetne fektetni ), akik 20 centis farok, 185 cm, és kék/fekete Ww Golf alatt nem tartják az ipsét embernek. Ezt honnan vették a nők, hogy az jó nekik, hogyha valaki a torkukig nyomja nekik? Meg ez a duma, hogy jó izmos/magas majd megvéd.. Mitől véd meg? Verekedik majd a pincérrel, BKV ellenőrrel, vagy mire gondoltok ilyenkor?

2018. máj. 22. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!