Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyiket tartjátok vonzóbbnak: ha valaki állatorvostan hallgató vagy ha orvostan hallgató? Idővel inkább melyik mellett kötnétek ki?
Nem a szakmája alapján választok párt, ha jól kijövünk, akkor tök mindegy. És amellett kötnék ki inkább, akinek jobb a személyisége.
De ha a két szakma közül kell mindenképp választani, akkor az orvos... de párválasztásál egyáltalán nem ez számít.
Állatorvos.
Kevesebbet dolgozik, hétvégén meg este otthon van, és baromi jól keresnek.
Akiket én ismerek, nem isznak, viszont nagyon jó fejek.
Egyébként meg nem a szakma számít. De ha én pályát választanék, állatorvos lennék inkább.
Ha már csak ezen múlna a dolog, akkor állatorvos. A fizujukról nem tudok semmit, de ha egy állami alkalmazásban álló orvosra gondolok, akkor annál mindenképpen csak jobb lehet- folyamatos 12 órázások, három műszak, nem létező hétvége-karácsony-bármilyen ünnepnap, és közben a megélhetése sem garantált.
Egyébként én is ismerek állatorvosokat, egyik sem alkoholista (mondjuk, Budapesten nem is az a jellemző, hogy házhoz megy és ott pálinkával kínálják, gondolom ez inkább a vidéki/tanyasi helyekre lehet igaz), viszont eddig mindig segítettek a cicámon, ha baja volt, ami egy hatalmas nagy pluszpont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!