Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvostan hallgató fiú és jogász lány egy nagyon furcsa (sznob) pár lenne?
nem lenne
de miért gondolod ezt?
nem meríti a sznobságot egy ilyen tali..
az előkelők szokásait majmoló közrendű ember, úrhatnám polgár; előkelősködő; divatos művészekért és művekért tüntetően rajongó embe
Semmi közük hozzá szerintem.Azzal legyen a fiú,akivel boldog,ne a szüleinek kelljen ezt eldönteni.
És nem hiszem,hogy ettől még nagyon furcsa pár lennétek,nem az számít,hogy mit tanultok,ha ti együtt jól érzitek magatokat,akkor nincs miről beszélni.
Ha te már továbbtanulsz, akkor nem nagyonagyon lehet jogos kifogásuk.
(A cím és a kommented alapján nekem nem 100%ig egyértelmű a felállás)
Szerintem nem lesz gond. Ha nagyon aggódsz, hogy nem tetszel nekik, akkor olvass el néhány gazdasági és természettudományos cikket ami érdekel, esetleg kérd ki a véleményüket bizonyos problémákban.
Nekem eddig ez az orvos ismerőseimnél bejött. Általában szeretnek segíteni az embereken, és szeretnek tanácsokat osztogatni.
Esetleg kérdezd meg a barátod, hogy korábban ha ő vagy a testvérei hazavittek valakit, az hogy ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!