Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet tudni biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni biztosra ha valakit le. Ptak amíg aludt?

Figyelt kérdés
Szóval le volt húzva a takaróm én boxerben szoktam aludni de most a farkam meg kinnt volt es nedves volt majdnem az egész. És érdekes módon amikor fölkeltem és elkezdtem mocorogni a másik gyerek is felkelt azonnal. Igen egy fiúra gyanakszom Lehetek biztos benne hogy megtörtént? 19/F/bi
2016. szept. 5. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom de én is szívesen le.szpnék valakit akár így is , akár simán ;)

20f

2016. szept. 5. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Jó lenne vmi ilyesmire ébredni. 19/F
2016. szept. 5. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan elő volt véve a farkad a boxerből és nedves volt, mégis mennyi bizonyíték kell még?
2016. szept. 5. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire alszol mélyen, illetve mennyire voltál fáradt amikor lefeküdtél? Egy ilyenre azért normál esetben fel kéne kelnie az embernek, de ha alapjáraton mélyen alszol vagy sokat ittál, stb. akkor lehetséges, hogy nem ébredtél fel rá.

Feltételezem, hogy izgatott a dolog, ha bi vagy, szóval sztem érdemes lenne rákérdezned, ha akarsz folytatást. Ha zavar, hogy megtörtént, akkor sem ártana beszélned vele.

2016. szept. 5. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem hiszem, hogy ilyenre nem kelnék fel. Az egyetlen amit talán el tudok képzelni, hogy valamiért pont egy nagyon nagyon mély fázisban vagyok és nem emlékszem mi történik és nem sülök el. Ha csak úgy nyalogatnák (akár fel sem áll) és nem sülnék el akkor talán.

Elsüléstől tuti felkelsz. A másik opció, hogy baromi részeg voltál.

2016. szept. 6. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen èbresztenèk így valakit. ;)
2016. szept. 6. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen ébrednék ilyenre!
2016. dec. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!