Ha 16. héten 4D ultrahangon azt mondta az orvos, hogy kislánynak látja, akkor azt mennyire lehet már biztosra venni?
ha 3 csík van akkor kislány. Nekünk mindig azt mondták a kisfiúban nem lehetnek biztosak, de a kislány egyértelműen látszik.
18. héten voltam uh-n, ott mondták hogy kislány, és az lett :) már 4 hónapos
16. héten voltam 4d én is és még én is láttam a kukacát, mondjuk nálunk beterpesztett, ha nálatok is, akkor biztosra veheted, hogy kiscsaj van odabenn :)
Boldog babavárást!
16.héten már nem hiszem,h tévedjenek.
Nekem a 12.héten mondták meg bizonytalanra h fiú,de 15.héten már biztosra h kisfiú és az is lett.
Nekünk meg azt mondták, hogy a kisfiút lehet biztosabban látni! :)))))
Egyébként nekünk a 16. hét óta kislány, láttuk a két szemünkkel. :)
36 hetes km
Hát remélem így van, mert nekünk is azt mondák.
Vagyis 15+4 hetesen azt mondták, hogy nagy eséllyel kisfiú, de nem hittem el, mert nem láttam a bizonyítékot. (maszek 4D ultrahang 7 ezer forint :S )
Másnap elmentem a kórházba, mert nem nyugodtam, mondom, ha Ők azt mondják kisfiú, akkor elhiszem.
Ott már kislányt mondtak :)
18 hetesen még mindig kislány :)
A héten lesz meg az amnio eredménye, most már 100 százalékra kiderül :)
16 hetes derült ki hogy kislányunk lesz,ezt megerősítették a 18. és a 22. uh-on is!Ja és egyértelmű bizonyítékát láttuk!:)
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!