Voltam hasi (12 heti GENETIKAI) ULTRAHANGON és azóta fájdogál a hasam, ez normális? Bővebben lent
Megcsináltattam a kombinált tesztet, minden rendben van, a doki kb 40 percig tekergette rajtam az ultrahangot már ott is éreztem hogy elég erősen nyomja rá, majd mondta hogy köhögjek mert vmit nem tud lemérni, akkor sem akart fordulni a baba, erre ő (doki) az ultrahangot oda ütögette a hasamhoz hátha arra megfordul, hát én azt hittem ott orrbarúgom, nagyon rosszul esett ez a "gesztus" tőle, A LÉNYEG HOGY MINDENT RENDBEN TALÁLT, de azóta fájdogál a hasam, mesis görcsök vannak, olyan mintha izomláz is lenne benne.
Ez normális? nem lesz baja a babának ugye? ezentúl minden ultrahang ilyen kellemetlen lesz?
köszi a válaszokat 13 hetes hkm
Más helyeken ezért szoktak hüvelyi uh-t csinálni. Azon amúgy is jobban látni mindent.
Ne aggódj, biztos csak a nyomkodástól fájdogál. Elég durva doki csinálhatta, én biztos nem mennék hozzá többet. Ha normálisan csinálják, akkor nem fáj utána.
nekem is megnyomkodta a hasamat és kicsit fájt, de utánna nem volt bajom. habár nekem alapból voltak görcseim mindig. szedj magnéziumot.
a többin nem fog ennyire nyomkodni, mert ott csak a fejet, hasat, combcsontokat méri le. ezeket elég jól látja majd.
szerintem örülj hogy nem csak nézegette, hanem várt míg mindent letudott nézni.
Én elmennék a te helyedben egy másik dokihoz hogy újra nézzen meg UH-n hogy minden ok-e.Pénz nem számít, csak, hogy rendben legyen.
Én jövő héten megyek erre az UH-ra, remélem nálam nem lesz ilyen.Mi is ez a kombinált teszt? Nem sok mindent tudok erről?Én azt hittem csak 1 sima UH lesz.
Pihenj és szedj magnéziumot, lehetőleg ne Magne B6-ot abban kevés a magnézium, hanem Magnesii citricii-t 500 mg-at. Pont abban az időszakban vagy, amikor a méhszalagok nyúlnak és az okozhat olyan érzést, mintha megjönne, de jóval enyhébbeket. Nekem hasonló érzés volt, mit amikor tesi óra után szúrt a combhajlatomban és izomláz jellegű fájdalom volt, és olyan , mintha felfáztam volna. Ha görcsölsz is No-spa-t is vehetsz be, ha nagyon rossz, a görcsölés és a keményedés nem túl jó, mert nyílhat a méhszáj/rövidülhet a méhnyak. Ha nem múlik, és a derekad is fáj, irány doki, de ha elmúlik, a következő alkalommal említsd meg orvosnak!
Az előttem szólónak: ezek fizetős vérvételek, egyes genetikai rendellenességek kizárására. Nálunk 7000 a 12. heti kombinált teszt, 15 000 a 16. heti quartett teszt, ha mindkettőt megcsináltatod, az az integrált tesz: 25 000.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat! A munka megvár, a baba fotosabb!!! Mi is voltunk ezen a vizsgálaton. Mondjuk én a 22 hetes babám elvesztése miatt eleve veszélyeztetettnek számítunk most. Ne aggódj. Ha úgy érzed nagyon fáj, magándokihoz menj, akiben megbízol, ők ovatosabban vizsgálnak. Az előzőnél a 20 hétig feküdtem, akkor tünt el a hematómám, sajnos 2 hétre rá bár nem mozogtam továbbra se sokat halva született. Most a 21 hétig feküdtem. Mostmár finoman mozoghatok, de nem csinálhatok semmit, főzni sem! Nekem is állandóan keményedik a hasam, erre a doki írt fel gyógyszert, és azonnali ágynyugalm kell. Kérd meg a párod, hogy tegye a kezét a pocidra, ettől a baba is és te is megnyugszol, és egy idő után nem fog fájni. Csak jóra szabad gondolni!!! És semmi munka, még söpörni sem!!!
(23 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!