30. heti ultrahangon a papírra azt írta az orvos, hogy 33. hét. Normális ez? Egyből előreugrani 3 hetet?
ezek szerint 33 hetesnek, ha a doki azt írta a papírra.
ha baj lenne, mondta volna !
ne izgulj,ilyenkor gyorsan gyarapodnak a babák!
31 hetes adataim:
Bpd 82 mm, Fl 65 mm, 1800 gramm a becsült súly.
A doki azt mondta ez 32 hetes adatnak felel meg.
Biztos a doki egyéb adatokat is nézett, és azok alapján nagyobb a babád az átlagnál. De egyrészt a becslések sokszor pontatlanok, másrészt ha nagyobb is a babád, még az sem jelent bajt.
Nekem 38 hetesen már nagy babát jósoltak, mondták nem húzom ki végig, de még 3 hétig bent maradt és tök átlagos lett végül!
nekem van a kiskönyvben ez a táblázat.
ez szerint simán bele férsz a 30-ik hétbe.
de ha a nagyon átlagot nézed akkor is max 31 hetes.
nem értem hogy a doki nem aggodott hogy túl nagy a baba, esetleg rosszul táplalkozol, cukor probléma, vagy placenta probléma lenne, mert 3 hét igen sok.
de pont azért nem csodálkozott mert nem 33 hanem 30 hetes vagy ahogy a mensi szerint vagy.
Nekem is ugrottunk előre a 32. héten 2 hetet (bár már az elején is nagyobb volt ennyivel, a 12. héten is).
Ezek az értékek feleltek meg akkor 2 orvos szerint is 33+4 hetesnek:
BPD: 86 mm, FL: 68 mm, súly: 2250 gramm, hossza: 47 cm.
/Módosítani csak azért módosította, mert már az elején is pont ennyivel volt nagyobb, egyébként én úgy tudom, hogy már nem szokták./
34 (vagy ki tudja hány is pontosan :))) hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!