Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fog valaki szülni a közeljövőb...

Fog valaki szülni a közeljövőben a Bajcsy kórházban Pesten? Ki a választott orvosotok, ha van? És voltatok kórházlátogatáson?

Figyelt kérdés

Jó, és rossz tapasztalatok is érdekelnének, olyanok is válaszoljanak nyugodtan, akik már túl vannak a szülésen :)

Minden érdekel a Bajcsiról, én júni végén fogok ott szülni.

2012. ápr. 3. 10:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Augusztus 6-ra vagyok kiírva:)

A fiamat is ott szültem, nagyjából meg voltam elégedve.

A dokim Szécsényi István, már vagy 10 éve hozzá járok, és a fiamat Garáné Magdinál szültem, most is vele szeretnék (már szóltam is neki:D)

Nagyon jó hangulatú volt a szülés, mindkettejüket csak ajánlani tudom.

A szobák elmennek, és vannak aranyos csecsemősök is, de nem mind sajnos.

A legnagyobb gond, hogy semmit nem segítenek, mindenért zaklatni kell őket, még azért is, hogy megmutassák, hogyan kell a köldökcsonkot kezelni.

Mi anyukák egymásnak mutattuk meg, hogy is kell.

Mondjuk én vittem mindkét csapatnak egy nagy tábla Milkát, így velem nagyobbrészt aranyosak voltak, de még így is volt olyan, akitől kinyílt a bicska a zsebemben, és volt egy konkrétan, akit ki is osztottam, mert olyan stílusa volt, hogy viszketett tőle a tenyerem:) Persze tök nyugodtan, semmi vita, semmi kiosztás, csak higgadtan közöltem vele, mit gondolok a hozzáállásáról - se köpni, se nyelni nem tudott.

Szóval ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek.

Ha szoptatással kapcsolatban van kérdésed, ne hagyd magad lerázni, mert a max. segítség, amit a szopival kapcsolatban kaptunk, hogy 1. max. 20 percig legyen mindkét cicin, és 2. "menni fog az". Se technikai segítség, se szóbeli, semmi:)

Úgyhogy javaslom írj össze konkrét kérdéseket, és ne engedd el őket, amíg mindre nem válaszoltak:)

De összességében jó volt, meg voltam velük elégedve.

2012. ápr. 3. 11:12
 2/15 A kérdező kommentje:

basszus pont ezektől rezelek :S

azt hiszem ha megszülök, behívom a védőnőmet, őt nagyon szeretem :)

illetve majd férjem behozza :)

de csak ha muszáj.

szerinted a privát szoba megéri?

a közös tusolók milyenek?

és ha többágyas szobába megyek, akkor nem zavaró, ha máshoz látogatóba jönnek, én meg a szoptatással bajlódok éppen?

2012. ápr. 3. 11:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Én kétágyasban voltam, és nem igazán érdekelt, ki jön a másik anyukához:) Úgy oldottuk meg, hogy mindig a fal felé fordulva szoptattunk, így nem kerültünk kellemetlen helyzetbe:)

Szerintem a külön szoba nem éri meg, mert nagyon drága, engem pl. a szülésznőm betett egy kétágyas szobába, amihez mi ketten használtunk egy fürdőt:) ÍGy is kényelmes volt, és nem került plusz pénzbe.

De ha szeretnél alapítványi szobát, biztosan jobb a nyugalom - viszont első babánál az ember bizonytalan, és jó ha van vele valaki, aki vagy hasonlóan bizonytalan, vagy van némi tapasztalata:)

2012. ápr. 3. 11:54
 4/15 A kérdező kommentje:

ez igaz :)

lehet mégis jobb a társaság :)

köszi :)

2012. ápr. 3. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
2008-ban szültem a Bajcsiban,akkor volt fogadott dokim(Palczert)na őt soha többé nem választanám.A szülésznőm nagyon aranyos volt,pont aznap kezdte a szabiját amikor megindult a szülés,és mégis bejött.(Babikának hívják)Nem alapítványi szobában voltam,pedig szerettem volna,de mind foglalt volt.Így egy 3 ágyasban voltam,annyiban volt jó ha ki kellett menni a mosdóba volt kire hagyni a kicsit,bár fürdésnél inkább a csecsemősekhez vittem be,mert azzal nem voltam kész 2 perc alatt.A csecsemősek valóban nem segítenek semmit,a köldök ápolásra nekem kellett rákérdezni,hogy csináljam,a szoptatás az jött öszönösen.Most június 13-ra vagyok kiírva,nincs fogadott dokim,csak reménykedem,hogy a Fábián lesz ügyeletes. :) Szülésznőt fogadnék újra,csak úgy tudok fogadott orvos nélkül nem lehet.Összegezve dolgot,a dokimat leszámítva minden rendben van a kórházzal. :)
2012. ápr. 3. 12:12
 6/15 A kérdező kommentje:

Kubicseket vagy Toldit ismeritek?

A Palczerttel mi volt a baj?

2012. ápr. 3. 12:23
 7/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok barátnőm járt/jár Toldihoz maximálisan elégedett vele.Palczertet megírom priviben
2012. ápr. 3. 12:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy lehet fogadni őket doki nélkül is:)
2012. ápr. 3. 12:38
 9/15 A kérdező kommentje:

a szülésznőknek mennyit szokás adni?

én elvileg a toldinál fogok szülni, és ő 80 ezret kér :S

2012. ápr. 3. 12:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Én 20-at adtam, de most 30-at fogok, mert már a cukorterhelést is megcsinálja a szülésznőm - nem kell várakoznom:)

A doki meg azt mondta, annyit adjunk, amennyit gondolunk, neki valószínű 50-et adunk majd.

2012. ápr. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!