Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan nektek, hogy az...

Volt olyan nektek, hogy az orvos az első vizsgálaton nem vette észre, hogy terhes vagy és csak később derült ki?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam pontosan ez volt.túl korán mentem orvoshoz.vissza mentem 2het múlva és már volt szivhangja is :-)
2012. ápr. 4. 11:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Mikor voltál? :)
2012. ápr. 4. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Én, de ez már rég volt mikor még nem volt mindenhol uh. Pedig akkor már két hónapos terhes voltam és kézzel nem tudta megállapitani. Utána küldött uh-ra, még ott is nehezen állapitották meg,hogy méhen kivül vagy belül van.

Hát ha nagyon korán mész, mondjuk 4-5 napja késik akkor még nem hiszem hogy látni fog valamit. Nekem egy másik terhességnél 10 nap késés után már látszódott de még nem volt szivhang.

2012. ápr. 4. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!