2100-as méhszáj a 29. héten. Első baba. Az orvos megijesztett, volt valakinek hasonló?
Szintén 29. hét, 2100-as méhszáj. Be is fektettek pár napra, nehogy meginduljon a szülés, mert sokat keményedtem.
Nem voltam szigorú ágynyugalomra intve, de azért pihennem kellett. A házaséletet is engedte a doki, csak óvatosan.
Aztán 4 nappal hordtam túl a kislányomat. Szóval ne aggódj, nem biztos, hogy előbb megindul a szülés.
Én 2100-as méhszájjal indultam szülni.
28.héten 2100. Most hétfőn voltam vizsgálaton, 31hetesen, már csak 1100 a méhszájam. Nekem vannak jóslóim is. A doki be akart fektetni a kórházba, de mivel a belső még zárt, a lepénnyel sincs probléma igy még maradhatok itthon. Hidd el én is nagyon izgulok, hogy mi lesz...
32hkm
Sziasztok!
Nekem a 31. héten beindult fájásokkal a szülés!Vissza tudták tartani...Igazából nem is tudtam mit érzek, mert nem voltak erősek...de tudtam baj van irány a szülőszoba :(
Bent is tartottak!A méhszáj értékem (reggelre mire leállt a folyamat)1222 lett :( Hát engem sem biztattak semmi jóval!Ez okt 9-én volt (dec 7-re voltam kiírva)!Minden orvos azt mondta ha novemberig kihúzzuk...
Szóval az érték..uágye az aztjelenti teljesen elvékonyodott a méhszájam és mindenhol kinyíltam 2 ujjnyira, sőt még a nyákdugómis element!Szigorú ágynyugalom, sex ohne...A 35. hétig tartottam mindezt, de utána azt mondtaa dokim csinálhatok bármit!El is kezdtem főzni mosni takarítani valasni...Bevásárolni, újra vezetettem!ÉS 39+4-re született mega lányunk!Szóval nálunk jól alakult!És rosszabb értékkel, majdnem végig kihúztuk!
Bízz magatokban, és meséld le a babádnak, hogy neki még most ott jó...Te is várod ataálkozást, de legyen még türelemmel!ÉS fel fejjel!
Én onnantól is napi szinten keményedtem, jóslóztam, a megnéziumot csak a 35. hétig szedhettem, és utána is még 4,5 hétig bent maradt!
Szóval fel a fejjel!Pihenj egész nap, ha megtetehted, mosta babád a legfontosabb!Minden rendben lesz!Hangolódjatok egymásra, hisz így lesz sok sok időd most is vele foglalkozni!
Sok boldogságot kívánok!
Nekem 12. héttől 2000-es, de semmi extrát nem mondott a dokim, mindig nézi, azóta is 2000-es!
27 hkm
Nekem terhesseg elejetol volt 2000-es, azt mondta a doki, hogy az normalis.
27 hetesen talalt 2100-ast, erre sem mondott semmi extrat, csak meg tobb magneziumot kellett szednem, mert elotte is sokat kemenyedett a hasam. (Addig napi 1000 mg-ot szedtem, utana 1500-2000 mg-ot kellett kemenyedestol fuggetlen.)
MOndta, hogy pihenjek, ha tudok, de mivel tudta, hogy nincs ra lehetosegem, igy nem mondta az agynyugalmat, kb semmire sem kellett figyelnem, csak max arra, hogy ne nagyon hajtsam tul magam. Szeretkezni is lehetett.
Vegul 38 hetesen lett 1222-es 2 nap suru kemenyedes utan, majd 1333-as es ra negy napra inditani kellett, mert nem indult be a szules magatol. Alig vajudtam.
De amig a magneziumot szedtem (38. betoltott hetig), addig nem nyilt magatol.
Nekem streptococcus-om volt, mas fertozesem viszont nem. Arra csak vajudas elott kaptam antibiotikumot infuzioban, ezert lett inditott a szules.
De minden terhesseg mas, ha van lehetoseged pihenni, akkor tedd azt, de ketsegbe ne ess, latod, hogy ez nem feltetlenul rossz ertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!