Ma töltöttem be a 39. hetemet, a doki 2 hete mondja hogy bármikor szülhetek, mert már egy hónapja lent van a baba fej+meg van rövidülve a méhszáj. Eddig mégsem volt semmi. Lehet hogy túlhordom? Hasonló helyzetben hogyan végződött a dolog?
Szia, a barátnőmnek a 37.héttől mondták, hogy napokon belül szülni fog, de túlhordta 10 nappal a babáját.
Nekem azt mondták a 39.héten, hogy még legalább másfél hét, erre 2 nap múlva megszültem.
Bármi lehet nálad is, lehet, hogy ma mész szülni, lehet, hogy egy hét múlva.
Amúgy én 39+1 hetes vagyok 2. babával, kíváncsi vagyok, mikor születik meg, mert semmi előjelem nincs: zárt méhszáj, semmi fájás, semmi semmi semmi. Ebből is mi lesz vajon?
37 hetesen mondta a doki, hogy na remélem a táska kész, mert itt napokon belül baba lesz! 41+1 naposan született a lányom császárral, annak ellenére, hogy már a 37 héttől nagyon lenn volt a feje nem ékelődött be rendesen, a doki meg nem várt tovább, császározott!
Kitartás, sok már biztos nincs!
Szerintem fogalmuk sincs a dokiknak mikor fogsz szülni . Én de. voltam vizsgálaton, nagyon óvatosan vizsgált, tuti nem attól, de délután beindult a szülés.
A doki azt mondta, hogy ebből nem lesz baba egyhamar...
De lett. Szóval akkor tudják, ha már rendszeres fájásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!