Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép fiatal pasi a planeten, magához hív, de gyanús nekem mit tennétek?
Én csúnya vagyok, neki meg 100+ kedvelése amit tényleg csak a szépek kapnak planeten.
Én mint kezdő kezdőt akarok, nem egy 1000-szer átment embert aki televan fertőzéssel..
1-2 szavas válaszokat ír csak.
Kép?
Mikor jössz?
Én azért szeretném jobban megismerni azelőtt mielőtt elmegyek hozzá.
Hiába szép ha erőszakos, vagy fertőző stb, vagy olyasmit akar amit én nem.

Sokat kínlódsz.
Mindenesetre én a "merre? hol? van helyed?" után már vissza sem írtam volna neki, no mindegy.
Tényleg kezdő lehetsz ebben, ha ennyi alapján nem szelektálod azonnal.

Az ilyeneket hanyagold.
Akik ilyen egyszavas üzenetet küldözgetnek, meg leginkább a szia szex? most? hol? mikor? és társai, ezek ugyanazt az üzeneteket kküldik el mindenkinek.
Nézd meg csinálj egy másik profilt, ugyanezt fogja írni.
Aki meg ennyire ajánlgatja magát mindenkinek azt kerülöm.
Aki normális az nem fog lerohanni azonnal a szex kérdéssel, hanem például ír egy olyat, hogy szia ismerkednél? Elkezdődik a normális beszélgetés majd tali.

Figyelj, Haver ! Ez 90% biztos, hogy pénzre utazik !
Nekem is volt hasonló, én idősebb vagyok.
Jóképű fiatal srác rám írt, hogy az "idősebbek a kedvencem", majd addig- addig kérdezgettem, hogy a végén kiderült, nem bánná ha támogatnám valamilyen formában! További levelezgetés, és megírta konkrétan 20 ezer egy menet ! No még jó, hogy előre gondoltam erre !

felejtsd el.
valoszinuleg tobb f @szt fogott mint kilincset, ki tudja mifele kórt szedett mar ossze.
keress mast, sok szep fiu elerheto.
Amúgy jártam már úgy hogy helyi kigyúrt gyerek akarta hogy menjek de szintén nem mentem mondván biztos már mindenki átment rajta.
És nem, tényleg kezdő volt, aztán valaki felfedezte, felvitte Pestre pénzesnek...
Azóta már volt mégegy ilyen, külföldre vitték.
Posztolgatja a képeit a külföldi "nyaralásáról".
Jobban élnek mint én a munkából. Aztán még csak ki se próbáltuk egymást.
Ezért a dilemma, lehet telhetetlen faszmániás de lehet tényleg csak kezdő. :-)
Igazatok volt, írtam neki fake profilból:
- Szia! Pénzért megdughatlak?
- Mennyiért? Mikor hol? Képeid?
xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!