Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki sosem alkalmizik?
Én sem alkalmiztam soha. 8 éve van párom, akivel még soha nem csaltuk meg egymást. Előtte is voltak párkapcsolataim, de csak velük feküdtem le. No meg 2-3 alkalom fordult elő, hogy közeli barátaimmal voltam akkor, amikor nem volt párom. Viszont olyan, hogy én egy vad idegennel csak azért találkozzam hogy szexeljünk, olyan nem volt.
35 éves vagyok, de a 10 ujjam bőven elég hogy megszámoljam, hogy hány pasival szexeltem életem során.
Én sem vagyok vevő "alkalmira", és érzelmek nélkül nem alakítok ki kapcsolatot. A szüzességem is "megvan még", mert eddig még nem találtam olyan fiút, aki "megérdemelné", hogy ő legyen "az első"... Sajnos. Illetve egyszer már találtam, csak ő meg sajnos hetero.
Szóval alkalmi kapcsolat nálam is kizárt. Én nem tudom elképzelni, hogy ne legyen bennem annyi tartás, hogy ne legyenek igényeim önmagam és a (leendő) társam felé. Az igaz szerelmet keresem. Ha pedig nem adatik meg, akkor is tiszta lelkiismerettel fogok tudni tükörbe nézni, és számomra akkor már megérte.
19/f
Igen, szerencsére még akadnak ilyen elvetemültek. :) Én is közéjük tartozom. Az alkalmi nagyon nem az én világom, pedig a melegek nagy részének erről szól az élete. Elég kiábrándító. Soha nem értettem, miért érik be sokan ennyivel.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!