Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy törődjek bele, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy megismertem egy fiút. Először azt gondoltam, hogy helyes,meg a csajokkal barátkozott és azért utálom. Pedig elégedett vagyok a külsőmmel a csajok tapadnak rám. Úgy különösebb okom nem lehetett arra, hogy féltékeny legyek rá. Utána megtudtam hogy meleg, így már érthető volt miért a lányokkal haverkodott. Berúgtam egy buliban ahol ő is ott volt, és nagyon barátságos voltam vele. Azt gondoltam hogy az alkohol miatt ölelgettem. Később történt köztünk valami amit nagyon élveztem. Tulajdonképpen voltam lányokkal együtt, de szex közben rászoktam gondolni,meg fiúkra. De nem akarok meleg lenni, és tiszta gáz, hogy beleszerettem ebbe a fiúba. Meg barátkozom vele, de ő azt gondolja, hogy a lányokhoz vonzódom. Meg még a melegek sem szerelmesek, inkább a szexre hajtanak. Ő meg olyan kisfiús meg mindig bújik hozzám. Sokszor ez is bosszant mert néha úgy érzem, ha jobban megerőltetném magam, eltávolodnék tőle akkor menne lányokkal is. Egyszer történt köztünk meg valami azóta nem volt semmi.2019. márc. 7. 19:39
1/8 anonim válasza:
Még nagyon általánosítva gondolsz a melegekre, de elárulok egy titkot, bármilyen fura: ők is emberek. Rád pedig nagyon sok külső elvárás tapadt eddigi életed során, amiből ki kéne tudnod törni, vedd észre önmagad, ki vagy te. Persze ez sok idő. Aztán tiszta fejjel gondold át újra, mégis mi baj lenne, ha ezzel a fiúval lennél? Társadalmi elvárásokat zárd ki, csak és kizárólag saját fejeddel gondolkozz
2/8 anonim válasza:
DESTRUCTION 14
RESTORATION 6
EGOIZMUS 100
BLOCK 3
3/8 anonim válasza:
Vegyél egy A4-es Audit abban van puncimágnes. 😉🤣
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azt nem érezném férfiasnak, ha csinálnék vele mást is. Ha lányokkal vagyok, meg mindig erre vágyom. Ez rossz mert amikor ölelget, megcsókolnám meg ilyenek. Félek, hogy megismer valakit, néha meg mérges vagyok rá. Mondjuk ha összejönne vagy szexelne valakivel tuti kibuknék. Nem tudom neki elmondani ezt, mert ez olyan b...., hogy fiú vagyok, és szeretek egy fiút.
2019. márc. 7. 20:01
5/8 anonim válasza:
Pedig ideje lenne elfogadnod. Nem hiszem hogy ha erőltetnéd magad arra hogy nőkkel legyél akkor megváltozna a pasik iránti vonzalmad plusz akkor soha a büdös életbe nem leszel boldog. Az meg hogy féltékeny vagy és bizalmatlan a mi lesz ha kérdésekkel ugyan ez van a heteroknál is.
7/8 anonim válasza:
Akkor hagyd a g4cibe es foglalkozzal lanyokkal
Kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!