Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párnak hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párnak hogyan lehet gyereke itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanokat, hogy örökbefogadásnál is csak az egyik szülő lesz feltüntetve a gyermek adatainál, meg itthon tiltott a béranyaság. Hogy lehet gyermeke egy meleg párnak?
2019. márc. 5. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy írtad. Az egyikük kérvényezheti az örökbefogadást, de a másikuknak nem lesz a picihez köze.

Béranyaság Magyarországon tiltott, büntetendő.

Szóval hivatalosan és konkrétan sehogy.

2019. márc. 5. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Literally semmilyet
2019. márc. 5. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
elméletileg egy férfi is örökbe fogadhat egy gyereket. gyakorlatilag viszont csak a házasoknak jut gyerek. egy házaspárnak is adott esetben éveket kell várnia egy gyerekre... a törvényben is le van írva, hogy a házasok elsőbbséget élveznek ilyenkor. meg lehet próbálni de valószínűleg egy gyereket egyedül felnevelni akaró férfit nem fognak alkalmasnak találni. talán egy idősebb fiú gyereket még örökbe tudnátok fogadni
2019. márc. 5. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
3%
Én is remélem, hogy sehogy!<3
2019. márc. 5. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
Egyáltalán semmi bajom a melegekkel, nem vagyok homofób sem. De szerintem egy ilyen életvitelt nem biztos hogy célszerű úgymond rákényszeríteni egy ártatlan gyerekre, akinek igénye lehet egy anyára és apára is. Arról nem is beszélve, hogyha a gyerek hetero. Úgyhogy ez így rendjén is van.
2019. márc. 8. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy egy férfinek adnak örökbe gyereket. De ha megtudják, hogy homoszexuális pár akarja nevelni, szerintem elutasítják !

Olyat hallottam, hogy egy férfinek volt barátnője, és született gyerekük. A nő össze jött mással és az apára hagyta a fiát. Majd az apának lett egy férfi párja, és együtt nevelik a fiút. De ott az egyik a valódi apa.

2019. márc. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!