Nagyon vágyok babára, de férfit nem szeretnék. Egyedül vállalom. Csak gyerek kell. Mik a lehetőségek Magyarországon? Senkit nem szeretnék átvágni hogy terhes leszek tőle és soha nem tudja meg hogy van egy gyereke!
Szia!
Meg tudlak érteni ..)))
Itt esetleg próbálkoztál már?
Esetleg nincs olyan férfi ismerősöd, akivel meg tudnád beszélni, hogy ő legyen a biológiai apja a gyermekednek?
Sok sikert!!
Óh, ez aztán mekkora ötlet, én is megértelek! :-D
Szerintem hivatalosan ha egyáltalán megcsinálják, biztos nagyon macerás és hosszú idő.
Sok pasi eleve elhagyja az anyát mikor az teherbe esik...
De kár, h ezt a választ nem hamarabb láttam! Nem kéne más után takarítani, más ízlésének megfelelően főzni, és minden másnap meghallgatni, h "itthon vagy, ráérsz"! ;)
De a (fél)viccet félretéve, ha ennyi pénzt rááldoznál, akkor csináld így!
Ismerőst megkérni viszont nem jó ötlet, sztem nem igazán van olyan ffi, aki erre rááll.
Érdekes a gondolkodásod:-)
Természetes úton akarsz megtermékenyűlni,vagy mesterségesen?
Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!