Hol van magyarországon bent lakásos iskola 12 éves gyerek számára?
Meglopja a szüleit éjjel ha elalszanak kiszökik lop csal eladja a dolgait.
A múlt hétvégén hajnali 5 kor ért haza.
Rossz tanuló iszik cigizik. Semmi nem használ se a szép beszéd se a szigor. Ha most nem sikerül el folyatni a következő hogy drogozni fog ha még eddig nem jutott el...
Segítsetek!!!!
Ausztriában talán jobbak az ilyen iskolák.
De szerintem valamilyen dokihoz is elkéne vinni,mert mert ez nem normális dolog.
A javítóintézet nem egy műhely, ahová bevontatod a "rossz" gyereket és kijön elöl a "jó!!!!!!!!!
A legutolsó esély UTÁn sem tenném a gyereket intézetbe, annál rosszabb nem létezik!!!!
Ismétlem: kizárólag a szülő nyálas szeretete, majd erőtlen fegyelmezése, hatástalan, rossz példái és nem munkára, hanem semmittevésre nevelése juttatja el oda a gyereket, ahová a fiatalok jó része kerül.
Nyugodtan húzzatok le, könnyebb, mint jól magatokba nézni.
Kedves válasz írók a korom nem árulom el azt viszont igen hogy Hiperaktív vagy mi vagyok elméletileg legalább is a diagnózis ez volt
a hiperaktívokat a mai napig sátánnak tartják pedig nincs másról szó csak hogy mi eltérünk a megszokottól
kérem hogy ne keverjék össze azt ha valaki egyszerűen rossz társaságba keveredett azzal hogy hiperaktív
egyébként egy hiperkatív pont emiatt hogy "más" ( nem meleg véletlenül sem így értem) emiatt nehezen ismerkedik
így nehezen kerül rossz társaságba főleg idősebbekkel
az előző vagyok
Véleményem szerint a szülőknek keresniük kellene egy belevaló pszihológust akivel szemben a gyermek fel tud oldódni mert szerintem itt leginkább a kamaszkori változások játszanak közre
a legjobb az lenne ha a szülők keresnének kapcsolatot ilyne téren a gyermekkel ez alatt egy fevilágosítást értek vagy ilyesmit, lehet hogy a gyerek már mindent tud igy viszont azt is tudni fogja hogy a szüleire akkor is számíthat ha pl kiszakad az óvszere szex közben (higgyék el ez nagyon fontos megerősítés, ezzel rengetek flusztrációtol megkímélik)
fontos hogy a pszichológusra mint barátra tekintsen és ne vegye úgy hogy azért jár mert bolondnak tartják
egyébként véleményem szerint az ilyen problémák a fanatikus római katolikus családoknál fordulnak elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!