Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma egy párkapcsolatban, ha csikifétisem van? 24/L
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 14:07
11/23 A kérdező kommentje:
#10 Ja,csak vagy 100 le van mar tiltva. De ezek szaporodnak tovabb,nincs megallas.
2019. júl. 1. 14:34
12/23 anonim válasza:
Nem probléma sztem. Én is szeretem 29 l
13/23 anonim válasza:
Szerintem aranyos és engem egyáltalán nem zavarna 🙂
22/l
15/23 anonim válasza:
Nem problema. En is hasonlo erdeklodesu vagyok,szeretek csikizesrol beszelgetni. ;)
25/L
16/23 anonim válasza:
16# van az a hihetetlen megoldas h kifejezetten a heteroszexuális kategoriat figyeled. Fura,mi?
És akkor nem fogjuk zavarni a kis világodat
17/23 anonim válasza:
Hát ha te akarnál engem csikizni az probléma lenne, mert a hasamon kívül sehol nem vagyok csikis, szóval hamar beleunnál!Viszont ha az izgat,hogy téged csikiznek, nekem nem lenne vele bajom. Nem értek egyet azokkal akik szerint dedós, szerintem kell a változatosság és a fantázia a szexuális életben!
18/23 anonim válasza:
Az a baj hogy az összes kérdést egy kis srác írta ki aki úgy nő mint a terminátor. 😂
19/23 anonim válasza:
18# te mirol beszelsz? Mi az h az összes kérdést?
20/23 anonim válasza:
Az utóbbi 5-6 csiklandozas témájú kérdésre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!