Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyesek évek óta boldog, jól működő párkapcsolatban, sőt akár 20 éve tartó házasságban élnek egy férfival, mégis leszbikusnak vallják magukat?
Figyelt kérdés
Identitáskérdést csinálunk a szexualitásból? Más ember vagy, mint aki korábban voltál, ha kiderül, hogy valójában a biszexualitás spektrumán helyezkedsz el? Vagy mi erre az épkézláb magyarázat? Több ilyen esetről is hallottam már.
(Én is csak egyszer voltam szerelmes nőbe eddig, ezek szerint hetero lennék?)
2018. nov. 16. 02:31
2/4 anonim válasza:
Jó, biztos van ilyen, amit az első ír, de elég sok alibi kapcsolat van, bár én inkább melegeknél vettem ezt észre.
Van feleség, két gyerek, titokban a férfi meg pasizik.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem alibi kapcsolatokról van szó, ha azok lennének, nyilván nem jelentenék ki az érintettek (a párjuk füle hallatára is), hogy leszbikusok, hanem annak a látszatát igyekeznének fenntartani az összes lehetséges módon, hogy nem azok. Itt a felek komolyan szeretik egymást, és a szexre sincsen panaszuk a nőknek.
2018. nov. 16. 12:19
4/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, de nem szexelek nagyon a kapcsolatokban, bejönnek a nők, de én azért nem állítanám magam leszbinek. De még lehet bi-nek sem. A párom a lelkitársam. De az más kérdés, hogy nem szeretem a behatolást vagy vágyok egy puha érzéki, gyengéd szexre nővel. Engem ez az egész összezavar és inkább nem kategórizálnám magam. Régen egy csomót poénkodtam azzal, hogy olyan semmmilyen vagyok, meg semleges... Ma már anyira nem vicces, mert sokszor tényleg semmilyennek sem érzem magam, max ilyen elcs.eszettnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!