Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikus kérdés) Ti hisztek az élethosszig tartó szerelemben, illetve párkapcsolatban?
semmilyen felállásban nem hiszek benne, elég heterok közt szétnéznem :D
párkapcsolat lényege meg a rengeteg kompromisszum és energia, amit az embernek muszáj befektetnie, hogy valami ilyen ideális álomképhez hasonló szintet megközelítsünk...
Szerintem örök szerelem nincs, de örök szeretet lehet.Az is elképzelhető,hogy rengeteg viszontagság után szétválnak útjaik, de valami miatt újra együtt lesznek, vagy a sok akadály csak egyben tartja a kapcsolatot.
Ha heterók között lehet, akkor lehet homoszexuálisok , biszexuálisok stb. között is.Ha van szeretet akkor minden van.
sehogyan sem :D semmiben nem más a kérdésben a homoszexuális+homoszexuális, homoszexuális+biszexuális :D de heteroszexuális+heteroszexuális sem, sehogyan nem megy :D kicsit negatív vagyok de jelenelg ez vesz körül engem meg minden barátom is :D
viszont ha arra irányul a kérdés, akkor nem, nem indul kevesebbel szerintem biszex a leszbikusok között és nagyon el is ítélem akinél igen, egyszerűen nem kéne :)
Hiszek
De nem számomra
Aki tolerálhatóbb személyiség az találhat életre szóló társat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!