Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikus kérdés) Ti hisztek az élethosszig tartó szerelemben, illetve párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
És egy leszbikus+biszexuális felállásban?2019. ápr. 6. 20:18
11/18 anonim válasza:
Hiszek benne mivel létezik, látok példákat is, pl.a egy pár akik jó barátnőim 13 éve vannak együtt és le se tagadhatnák hogy mennyire szerelmesek, mivel látszik rajtuk. Én is el tudom képzelni, hogy 1 nőt szeretek örökké. Így is 8 éve ugyanúgy szeretek valakot, pedig nem is viszonozza.
12/18 anonim válasza:
Azért a be nem teljesült szerelmet ne hasonlítsuk már a beteljesülthöz, egészen más a kettő... :D egyébként abban a formában simán létezik. :DDD Mekkora kib..zás már. :D
13/18 anonim válasza:
Remelem, hogy letezik, mert nagyon szerelmes vagyok a baratnombe. Ahogy nezem most, mikozben alszik... akarhogy is lesz, most boldog vagyok.
A szerelemben az a szep, hogy hiszunk benne. Ha ugy allunk hozza, hogy “ugyse tart sokaig”, azzal elegge ellehetetlenitjuk, hogy kellokeppen meg tudjuk elni a boldogsagot.
Huh. Napi omlenges megvolt, bocsi:D
15/18 anonim válasza:
Soha, egyetlen párkapcsolatba nem mentem úgy bele, hogy akkor és ott nem azt hittem, reméltem volna, hogy egy életen át fog tartani. Szerintem csak így érdemes.
24L (bi)
16/18 anonim válasza:
Én sosem éreztem olyan tipusú szerelmet senki iránt mint amit a könyvekben megírnak. Mindegyik páromat szerettem, de ez a gyomor remegős, ájdozom ha csak rám néz típus sosem volt. Nehezen bízom meg az emberekben, nehezen nyílok meg, de akit megszeretek azt őszintén és mélyen szeretem. Eddig az összes párkapcsolatom úgy alakult, hogy jó volt, de mindig volt valami de... Ahogy az első válaszoló is említette, a kompromisszum ami úgy alapvetően nem gond csak van az a pont amikor elgondolkodsz, hogy tényleg megéri-e ekkora áldozatokat hozni mindkettőnknek csak, hogy együtt legyünk. A mostani párommal viszont minden teljesen más. Ő vele úgy érzem nincs kompromisszum, annyira egyformák az igényeink szinte mindenben, hogy ha felvetődik valami meg se kellene kérdeznem ő mit gondol erről mert tudnám azonnal. Vele azt érzem minden olyan természetes és biztos vagyok benne, hogy vele akarok maradni életem végéig, mert eddig ilyet sosem éreztem, hogy ez tényleg működhet. A mi részünkről én vagyok a biszex és a párom folyton azon parázik, hogy mi van ha találok egy srácot és elhagyom őt érte, mert egy heteró kapcsolatban minden sokkal könnyebb, legalábbis ha a hazai kilátásokat nézzük. Én meg úgy vagyok ezzel, ha boldog vagyok nem fogok mást keresni csak azért mert az a könnyebb út. Engem nem nagyon izgat más mit gondol rólam, ha boldog vagyok, de ha nem akkor sem más véleményével foglalkozom, hanem a saját érzéseimmel. Szexuális téren pedig szerintem aki monogám típus az akkor is az, ha biszexuális. Alapvetően sosem értettem egyet ezzel a ne gyere össze biszexszel ha komoly kapcsolatot akarsz mert egy idő után úgy is meg fog csalni egy hozzád képest másik neművel vagy el fog hagyni mert hiányzik neki. Ez hülyeség. Nálam a szex a szerelem/szeretet megélése. Az, hogy örömöt szerzünk annak akit szeretünk, az, hogy a módszer némiképp változó nem jelenti azt, hogy a jelentése és az értéke ne lenne egyenlő. Legalábbis az én meglátásom ez.
17/18 anonim válasza:
Élethosszig tartó szerelem nem létezik. Azt hiszem kb 2 vagy 2,5évig tart egy szerelem (kb) de ez lehet több és kevesebb ez csak egy átlag érték de a szerelem (ha minden jól megy) szeretetté válik ami szinte ugyan olyan jó. Tehát az életthosszig tartó szerelemben nem hiszek de az élethosszig tartó kiegyensúlyozott párkapcsolatban igen! 24/L
18/18 anonim válasza:
Hiszek! Ha mindket fel kolcsonosen ratalal arra a szemelyre, akire igazan vagyik, es tudja szivbol, oszinten szeretni. Az en szemszogembol: biszexualis, 18 eves lany vagyok. Eddig komoly parkapcsolataim csak fiukkal/ferfiakkal voltak. (Ne ertsetek felre, nem volt sok, de hosszan tarto) Sajnos lanyhoz/nohoz meg nem volt szerencsem. Pedig ugy erzem jobban vagynek egy nore. De ismerem magamat, teljesen mindegy milyen nemű az illeto, tudom/tudnam szeretni oszinten es husegesen, ha ugy erzem hozzam illo.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!