Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogok tudni így párkapcsolatban élni, rendes szexuális életet élni, ha csak havi egyszer pár napig kívánom a szexet, és azt is menstruáció alatt?!
Figyelt kérdés
A tamponos szex nekem tuti nem jönne be,és úgy a behatolás is gázos strap on-nal!2019. márc. 21. 22:00
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy=menstruáció alatt
2019. márc. 21. 22:01
2/5 anonim válasza:
Volt már valaha valakid? Voltál szerelmes? Ha nem, akkor látni fogod majd, hogy a szerelem azért egy két testi szükségletet is megtud változtatni.. Persze ha ez nálad nem így lenne, akkor is van lehetőséged boldog párkapcsolatban élni, ha megtalálod a hozzád szexuálisan is illő párt.
3/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg nagyon szerelmes vagyok,mégis ugyanez a helyzet,mint előtte volt. :'D
2019. márc. 21. 22:11
4/5 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok. És feküdtél már le valakivel? Megtapasztaltad már egyáltalán, hogy az milyen? Azért ez sem mindegy. Egy párkapcsolaton belül sokszor máshogy "működik" egy ember, mint egyedüállóként. Nekem mikor először lett barátnőm és feküdtem le vele, hogy úgy mondjam rákaptam az ízére.. :D Miközben előtte meg alig alig igényeltem a szexet, hiszen nem is tudtam milyen igazán átélni.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, azért ez nem így megy. c: Nem tudom, mennyire hasonló a helyzet a kérdezőével, de például én még sosem voltam senkivel és nagyon fontolgatom, hogy aszexuális vagyok-e, annak ellenére, hogy nálam is előfordul, hogy menstruáció közben fantáziálgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!