24 eves lany vagyok,2 eve, es 6 honapja elek parkapcsolatban. Rendszeres szexualis eletet elek. Terhes vagyok?
Kb. 3 honapja szeretnenk gyereket a parommal, de nem jon ossze soha.
A ciklusom rendszertelen,
Ebben a honapban meg nem volt menstruaciom,
feher folyasom van (nincs illata, es nem viszketek tole).
Eros hanyinger szedules tortent velem ma,
Volt barnazasom is egyszer azota, fel vagyok pufadva, fajnak a melleim,
Viszont nagyon faj a hasam bele szokott szo szerint nyilalni a fajdalom. Napok otta faj a derekam, es azt erzem hogy megjon de semmi...
teszteltem mar, a honap elejen de negativ lett.
6-7 en szokott meg joni, de a mult honapban is 28an jott meg.
Mit tegyek?
(bocsi az ekezetert, es azert is hogy hosszu lett.)
Bunkok kimeljenek!
A rendszertelen ciklusod miatt érdemes orvoshoz menni. Viszont az, hogy 3 hónap alatt még nem sikerült teherbe esni, az ég világon semmit nem jelent, ez nem annyi, hogy gondolok egyet, gyereket akarok, és máris sikerül. 1 év próbálkozás még tök normális, csak egy év sikertelenség után szokták kivizsgálni.
Amúgy jól értem, hogy ti akkor kezdtetek próbálkozni, amikor még csak 3 hónapja voltatok együtt? Hát bátrak vagytok...
1-es. Semmi baj!
De ez terhesegi tunet vagy mi?
nagyon agodok miatta. :((
Csinálj egy tesztet, hónap eleje már régen volt...
Aztán meg vizsgáltasd ki magad a rendszertelen ciklus miatt. Ennél többet erre nem lehet mondani. Attól hogy itt tippelgetünk hogy milyen tünezed van, nem leszel terhes, és nem derül ki az igazság.
24 èvesen már illene nőnek nevezned magad, főleg, ha terhessègről beszèlsz.
Es kicsit jobban tisztàban lehetnèl a dolgokkal. Meg egy alap nőgyògyàszati vizsgàlat is elfèr.. azzal kezdődik a tudatos gyerekvàllalàs..rendbe kell tenni a ciklusodat. Lehet h peteèrèsed sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!