Terhesen rendszeres szolárium, a babára nem gondol? Vagy nem káros ez?
ismerősöm jár, mert barna ar maradni, szerinte a meleg elenésző, babának nem árt.
én meg pont úgy gondolom eleve hogy sugárzás, a bőrrák sem véletlenül alakul ki, pláne terhesen sokkal érzékenyebb az immun, és a babának minden ámegy és a többi
Én nyitott szoliba jàrtam, kb. fàztam benn. Heti 8 perc. A dokim, védőnőm soha nem szólt, semmi gond nem volt belőle soha. Nagyobb volt a meleg a tetőtéri lakàsunkban.
Szoptatàs alatt alatt is jàrtam egy ideig.
Szerintem semmivel nem kàrosabb mint a nyàri höség. Persze ha 20 percig fekszik valaki a 35 fokban, az biztosan nem jó a babànak sem. De 10 perc kevésbé melegben biztosan nem baj.
Az ő teste, az ő gyereke, az ő dolga. Nem vagyok jó véleménnyel a hiú emberekről, akár terhesek, akár nem.
Ugyanakkor idegenek túl sokat foglalkoznak azzal, hogy egy terhes nőnek mit szabad és mit nem. Volt már, hogy valaki számon kért, hogy miért használok terhesen mikrót, milyen felelőtlen anya vagyok. Vagy egy reggel nem volt időm reggelizni, és megkaptam az egyik asszisztenstől, hogy ekkora felelőtlenséget nem tehetek. Most komolyan: a zigóta állapottól mindenki feljogosítva érzi magát, hogy nyakig turkáljon az életemben és a méhemben, nekem ebből elegem van. Törődj te is inkább a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!