Mit gondoltok, normális ennyi szeplő az arcon? És ha igen, mitől lehet? (képekkel! )
Figyelt kérdés
A sok napozástól/szolitól, vagy eleve így születünk? Vagy színészként alapozótól, vagy bármi ilyentől?
vagy
Azért kérdezem, mert mostanában kezdett el ilyenhez hasonlítani az arcom, pár éve az orcámon kezdődött, de már terjed az orromra/homlokomra, és nem akarok idáig eljutni.:)
27 N
2014. jún. 20. 09:38
1/6 anonim válasza:
Abszolút normális. És szexi is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
McAvoyt mégis mindig hulla fehérre alapozózzák le, hogy ne látszódjanak a szeplői, szóval akkor mégsem divat...:(
2014. jún. 20. 09:43
3/6 anonim válasza:
A nap hozza ki a szeplőket, vagy ha szoliba jársz akkor az még erősebben. Fényvédőt kell használni mindig és akkor nem lesznek szeplők.
4/6 anonim válasza:
Miért ne lenne divat? A szeplő mindig divatos. A hullafehér arc nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy valami betegség lehet, mint a latin-amerikai színésznők hátán a rengeteg szeplő (ugye a nem normális mértékű napozástól van), azt hittem, ez is olyan a színész arcán.
De akkor fényvédővel ez kivédhető, kezdek nagyon furcsa arcot ölteni, szőke hajam van, és tízesével jönnek rajtam ki ezek a szeplők mostanában.
2014. jún. 20. 10:03
6/6 anonim válasza:
Alapból így szület az ember, csupán napfény hatására (és szolárium) "megerősödnek", láthatóbbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!