Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus/ biszex lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/ biszex lányok, nektek tetszene egy babaarcú, fiús lány?

Figyelt kérdés

Fiúsan rövid haja van és fiús / uniszex ruhákat hord (bandás pólók,ingek,farmer,bakancs,tornacipő),kevés sminket hord,de lányos babaarca van,szőke haja,kék szemei,és törékeny,vékony csontozatú.Vonzónak találnátok?

Köszönöm a válaszokat!

2019. febr. 7. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tetszene, én a hosszú hajú és nőies nőket preferálom jobban, viszont az az arc amit leírtál bejön.
2019. febr. 8. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene. :) Bár a személyiség fontosabb.
2019. febr. 9. 13:58
 13/18 A kérdező kommentje:
#10 hát rá pont nem hasonlítok,de örülök,hogy írtál:D Köszi az eddigi válaszokért,jöhetnek még:)
2019. febr. 9. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Igeeen*.*
2019. febr. 10. 17:06
 15/18 anonim válasza:
Irj mar^^
2019. febr. 14. 18:36
 16/18 anonim válasza:
100%
Ha megnyerő személyiséged van , tőlem lehetsz akár kék bundájú unikornis is ! ^.^ Ettől függetlenül a fiús style és a baba arc szerintem elég megnyerő kombó :D Remélem megfelel a válaszom, mélyen tisztelt kedves kérdező !
2019. febr. 16. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bejön.

Nekem is babaarcom van, 28 éves vagyok és az üzletekben fel kell mutatnom a személyimet:D

Emellett 151 cm vagyok csak, de sportos testalkatú. Keskeny csípő, széles váll.

Rövid a hajam, világosbarna.

Sportosan öltözködöm, de a feszülő ruhákat részesítem előnyben, nem a "tesis póló" feelinget.

Esztergomban lakom, és barátnőt keresek.

Nyugodtan írj, ha ezek alapján tetszem!

2019. febr. 17. 15:28
 18/18 A kérdező kommentje:

Tökéletesen megfelel,drága 16. válaszoló,köszönöm,hogy írtál! <3

17-es,biztos nagyon megnyerő lány vagy,de most lábalok ki egy hosszú távkapcsolatból,szóval nekem jelenleg..nem alkalmas:)

2019. febr. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!