Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/ biszex lányok, nektek tetszene egy babaarcú, fiús lány?
Figyelt kérdés
Fiúsan rövid haja van és fiús / uniszex ruhákat hord (bandás pólók,ingek,farmer,bakancs,tornacipő),kevés sminket hord,de lányos babaarca van,szőke haja,kék szemei,és törékeny,vékony csontozatú.Vonzónak találnátok?
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 7. 20:42
2/18 anonim válasza:
Nekem a fiús lányok jönnek be, de nem vagy az esetem :/ viszont biztos van olyan, akinek tökéletes vagy! :)
3/18 anonim válasza:
"Fiúsan rövid haja van és fiús / uniszex ruhákat hord (bandás pólók,ingek,farmer,bakancs,tornacipő),"
Ez a része nem jön be.
"kevés sminket hord,de lányos babaarca van,szőke haja,kék szemei,és törékeny,vékony csontozatú."
Ez a része igen. :D
4/18 anonim válasza:
Kérdező, kérlek ne fájdítsd a szívem!:D
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,meg várom őket!És eszem ágában sincs,kedves 4-es:)
2019. febr. 7. 23:27
6/18 anonim válasza:
Pont így néz ki az a lány, aki miatt át kellett értékelnem a véleményem a szexuális hovatartozásomról. Aztán nem lett köztünk semmi, de még mindig tetszik. :)
8/18 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem
Jobb szeretem a hosszú hajú husisabb nőies nőket dehát nem vagyunk egyformák :)
Remélem nem csak igenlő választ fogadsz el a kérdésedre
9/18 A kérdező kommentje:
8-as,azért tettem ki a kérdést,mert kíváncsi vagyok a véleményekre,ha igenlőek,ha nem.Minden választ felpontozok,ízlés dolgában nem lehet vitatkozni:)
2019. febr. 8. 13:57
10/18 anonim válasza:
Erről most Para Kim jutott eszeme :D
És ő nagyon bejön <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!