Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan vállaltátok fel mások előtt, hogy a saját nemetekhez (is? ) vonzódtok?
Szia! Én is eléggé bizonytalan vagyok ebbe a témába. (Valószínűleg biromantikus leszbikus vagyok)
Anyukám és a lejobb barátnőm tudják csak. Nekik is nehezen mondtam el, anyukámnak nem is akartam elmondani, csak véletlenül elszóltam magam...
Annyit tudok mondani, hogy majd abból fogod látni, ha valakivel járni fogsz és majd kialakul.
A családom előtt még nem vállaltam fel magam (csak a bátyám előtt,aki maga kérdezett rá,és támogat a mai napig),de a suliban mindenki tudja rólam.Úgy volt,hogy első nap bementem,és az új osztálytársaim megkérdezték,hogy van-e barátom.Erre annyit feleltem,hogy ,,nem,mert barátnőm van".Kicsit meglepődtek,egy darabig kérdezgettek az orientációmról és az életemről,de mindenki nyitott,elfogadó volt.Egy-két hét után teljesen természetesen vették,nem voltam sosem megkülönböztetve.Mikor padlón vagyok egy-egy veszekedés után a barátnőmmel,az osztálytársaim szoktak megvigasztalni - pedig heteró az összes.
18/bi/l
Én sem sok mindenkinek mondtam el, csak annak, akiben megbízok. Ha gondolod, írhatsz, szívesen beszélgetek veled.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!