Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy rosszul kezdtem bele? (kifejtős)
Miután a leszbikus barátnőmmel együtt voltam kétszer, és mindkét alkalommal ő volt a domináns olyan szempontból, hogy megdugott egy felcsatolhatóssal, de én ettől megalázva éreztem magamat, akkor most mit csináljak?
Nekem nagyon rossz érzés, hogy ez történik. Én azt hittem,hogy nyaljuk egymást vagy nem tudom, ujjazzuk, de ez azért valahogy nem egészen jó.
Mit csináljak? Őt elvileg ez izgatja, de nem tudom miért nem csináljuk úgy,ahogy csak a lányok tudják...:$$$$$$
Azt mondja 'legyen tartásom', mikor megcsókolom őt, mikor mellette fekszem,de nem értem miért, mert ő mondta, hogy nem akar kapcsolatot, és csak járjunk össze... Akkor most nem szexelni akar? Be van ott feszülve nekem, teljesen pasis, mégsem kezdeményez nálam.
Én eddig csak fiúkkal voltam, de ott eddig soha nem volt ilyen,hogy ezt mondta volna valaki. Tényleg soha. Tudom, hogy nem nézek ki rosszul, tetszem nekiis, nem szoktam őt piszkálni, megértettem amit mondott, hogy nem akar kapcsolatot. E szerint jártam el. Erre ezt kapom.
Semmit sem értek.
Valaki írjon valami segítséget!:)))
21L
Lennék a helyedbe én nem siránkoznék🤤
Amugy sztem is kamu sztori “leszbikus barátnőmmel együtt voltam” nyilván. Tudod akinek alap hogy nő létére nő a nője (gyönyörű mondat🤔) az nem hangsúlyozza ezt ki
24/N
Azért írtam úgy, mert én meg nem vagyok leszbikus...
Nem tudom miért lennél a helyemben. Elmondod?
Én egyet tudok írni bár szerintem kihalt az emberekből, az egymással való KOMMUNIKÁCIÓ.
Ha problémád van akkor meg kell beszélni.
Mond meg neki mit gondolsz.
Hogy neked kellemetlen volt és stb.
Illetve tisztázd vele azt is,hogy csak szexben állapottatok meg nem kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!