Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok számotokra ki az "álomnő"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra ki az "álomnő"?

Figyelt kérdés
Mondhattok többet is és elsősorban külső tulajdonságok szerinti álomnőre gondolok.

2019. febr. 7. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

A barátnőm 😍

Gyönyörű hosszú lábai vannak, hullámos szőke haja. Egyedi stílusa van, jó ízlése és a személyisége is átjön elsőre...kedves gyengéd mosoly, a szemeiből sugárzik a szeretet.

2019. febr. 7. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem például a Bogolette - Japánból-Japánról youtubecsatorna szülőanyja, Bogi nagyon tetszik. Ő az esetem, mondhatjuk :$ Alacsony, nőies alkata van, hosszú barna haja, szép szemei vannak, nőiesen, csinosan öltözködik. Szemüveget is hord. Nyitott, okos és cserfes. Szerintem egy nagyon helyes lány.
2019. febr. 7. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Hosszú,puha haj (lehetőleg sötétbarna),porcelán bőr,gömbölyű formák (nőiesen telt,de nem kövér),világos,kifejező szem,kecses nyak,határozott ívű szemöldök,rózsaszínes,telt ajkak,finom vonású,de jellegzetes arc-nem szeretem babaarcú lányokat,bár én is az vagyok.A sztárvilágból Kate Winslet az ideálom,szeretem,ha a külső egyszerre tükrözi a női gyengédséget,finomságot,és a tüzességet.
2019. febr. 7. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
2019. febr. 8. 08:57
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Hosszú szőkés-barnás haj, babás arc, kitetovált test, törékenyebb testalkat.
2019. febr. 8. 09:42
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Magas legyen nagy bana szemekkel, sokat mosolyogjon mert az szerintem mindenkit megszépít. Lehetöleg legyen karcsú. (Nem ropira gondolok, hanem nöiesen vékonyra) Gyengém a széles csípö.

Megjelenésében legyen nöies, lágy, lehetöleg hosszú hajjal

2019. febr. 8. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Anyukám ❤️
2019. febr. 8. 16:41
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó!Az anyád?Ez beteges.😬😅

Nekem a szerelmem,de nem lehet az enyém...😔

2019. febr. 8. 19:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Határozott, mégis nőies. És legyen humora :)

Külsőre pedig...mondok néhány nevet, akik szerintem gyönyörű nők.

Gillian Anderson

Lana Parrilla

Elizabeth Mitchell

Melina Kanakaredes

Michelle Pfeiffer

2019. febr. 8. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Hetes vagyok.

Elég hülyén jött ki, kár volt írnom, így utólag nézve. Azért mondtam anyukámat, mert nincs senki, akit álomnőnek neveznék, rá meg számíthatok, itt van nekem. Szóval nincs benne semmi beteges gondolat, csak egy felesleges hozzászólás, elnézest.

2019. febr. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!