Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nektek milyen a kapcsolatotok anyukátokkal?
Figyelt kérdés
Milyen volt gyermekkorotokban, amikor még nem tudott az identitásotokról és milyen jelenleg?2019. febr. 5. 15:02
1/7 anonim válasza:
Ugyan olyan jó. Nem változott semmi.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem mindig rossz volt és még nem is tud róla, hogy a lányokat szeretem. Félek elmondani, pedig már 23 vagyok és nem titkolhatom örökké.
2019. febr. 5. 15:19
4/7 anonim válasza:
Régen féltem tőle, de ragaszkodtam hozzá akkor is. Most már tudja rólam, rossz volt sokáig a kapcsolatunk, de megtanultam kezelni és nem félek tőle, így meg tudtam magam védeni, mostanra sokkal jobb a helyzet. Kivívtam a tiszteletét vagy nem tudom.
5/7 anonim válasza:
Bár én nem vagyok leszbikus, de nőként nőnemű párom van. Nekem sem tudják még a szüleim és én is félek egy picit tőle, pont azért mert előtte és most is viszonylag jó volt a kapcsolatunk. Hetente beszélünk telefonon, sokszor járok látogatóba legalább havi egyszer és kicsit félek, hogy ez megváltozna. Nekem az segített egy picit ebben, hogy coming outos videókat nézegettem a neten, ahol elmondták az emberek a tapasztalataikat erről, de nem csak a coming outolók szemszögéből, hanem olyan videókat is néztem, ahol erről a szülők beszélnek, olanok is akik ezt nehezen élték meg. Most már legikább csak az tart vissza, hogy a párom nagyon fél és megkért, hogy várjk még egy kicsit ezzel, egyébként elmondanám nekik. A tapasztalat amit leszűrtem a videók alapján meg ami nekem is segített egy kicsit "bátrabbnak" lenni ebben, az az, hogy nyilván az, hogy nem hagyományos kapcsolatban vagyok még nem változtat semmit a szemályiségemen, hiszen akkor sem lettem másabb mikor már együtt voltam vele, de nem tudtak róla és ha igazán szeretnek a szüleim akkor támogatnak és az a fontos nekik. hogy boldog legyek. Ha mégis nehezen fogadnák, szerintem idővel biztos hozzá szoknak a helyzethez, de ami szerintem is nagyon fontos és szintén egy videóban hallottam, hogy ha nehezen fogadja a szülő akkor sem szabad feladni, hanm harcolni kell érte, hogy értse meg te ettől ugyanaz az ember vagy. Szerintem ha valaki nem csőkonzervatív betyöpösödött gondolkodású valaki akkor idővel úgy is túljut ezen.
6/7 anonim válasza:
#5! " Bár én nem vagyok leszbikus, de nőként nőnemű párom van." Meglepö számomra. Elárulnád, hogy miért igy alakult? (Priviben is megköszönöm!)
7/7 anonim válasza:
Kedves #6-os válaszoló, nem túl bonyolult az eset, biszexuális vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!