Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leghosszabb kapcsolatotok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leghosszabb kapcsolatotok? Létezik örökké?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok?

Létezik olyan leszbikusoknál, hogy örökké?

Miért látok erre olyan kevés példát?...

(ha esetleg valahonnan lemaradt az ékezet azért elnézést, többször átolvastam, de a biztonság kedvéért előre elnézést kérek ha lemaradt egy ékezet esetleg, telefonról írtam)

2018. nov. 24. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem jelenleg is tart a kapcsolatom már 3 éve

szerintem létezik, ha vannak közös célok például

2018. nov. 24. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi a leghosszabb, és szerintem, sőt.. ennek sosem lesz vége.
2018. nov. 24. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jelenlegi az első komoly kapcsolatom és remélhetőleg az utolsó is c:
2018. nov. 24. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a leghosszabb 9 éves volt, a mostani 6 éves lesz tavasszal. Egy barátnőm 14 éve van a pàrjával,sok 2-6 éves kapcsolatot ismerek, egyszer pedig megismerkedtem egy amúgy heteró nővel, akit az anyukája egy másik hölggyel közösen nevelt fel. 1 éves kora óta voltak együtt, akkor (kb.2,5 éve) 34 éves volt az illető nő...Az anyukáit sajnos nem volt szerencsém megismerni.

37/N

2018. nov. 24. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Orokke egy olyan vilagban ahol az elet is atmeneti....
2018. nov. 25. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

5.éve nyűjük egymást jóban rosszban.

Volt már minden hajcihő, veszekedés, kibékülés, összeköltözés, szétköltözés, utállak, imádlak, sohatöbbé, örökké, macsó lánykérés, pazar lagzi, gyerektervezés, összeveszés a neveken.. Sorolhatnám. Egy a lényeg, hogy sosem hagytam el, senkiért és semmiért. És ő sem! Mert szeretem, ilyennek amilyen. Hálisten nem a külsejébe szerettem bele, hanem abba, amilyen ember.

Ő is ezt vallja. :)

Mindenen átmentünk már ami jól kipróbálta a kapcsolatot. Mindig kihúztuk egymást a sárból. Éa bármi történt fogtam a kezét.

Most augusztusban pedig (számomra és számára is Isten előtt) egymás szemébe nézve kimondtuk az anyakönyvvezetőnek hogy IGEN, akarjuk egymást jóban rosszban, egészségben betegségben, gazdagságban és szegénységben, mindaddig amíg a halál el nem választ. Szó szerint ezt a szöveget kértük tőle.

Bár "csak" bejegyzett élettársak lettünk, örökre megpecsételtük a sorsunk. Ő az én FELEségem. A jobbik felem.

Tisztelni és szeretni fogom tényleg addig, míg egyikünket elviszi a halál. Még utána is.

(ha már itt tartunk, közös viccünk: drágám, ha majd egyikünk meghal... én felköltözök Pestre! >,<) Hahh nagy pojén volt!

Azt nem tudom, miért nem tartanak sokáig a mai kapcsolatok, ismerek heteroba és nem heretoba is olyanokat akiknek minden héten konkrétan másik partnerük van. Ismerek 1-2 éves kapcsokat is, nagyritka az 5-6,de ennél több csak a szüleink korabeli házastársak. Nyílván ez csak az én ismerettségi köröm.

:*

2018. nov. 27. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!