Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Mennyi ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Mennyi ideje vagytok együtt a párotokkal? Mennyi volt a leghosszabb leszbi kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Eltudjátok képzelni hogy az aktuális párotok mellett öregedjetek meg?

Terveztek gyereket?

2017. márc. 10. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapja, és ez a leghosszabb és egyetlen. Eltudnám képzelni vele, hogy együtt öregedjünk meg, gyereket viszont nem szeretnénk, mivel itthon macerás megoldani.

18/ll

2017. márc. 10. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

6.5 éve vagyunk együtt.

Persze, hogy eltudom vele képzelni, sőt mellette is szeretnék megöregedni, el sem tudnám képzelni mással az életemet.

Gyereket nem tervezünk.

2017. márc. 10. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vicces dolog válaszolni a saját páromnak.:P :D
2017. márc. 10. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk együtt. Ez az egyetlen leszbikus kapcsolatom, így a leghosszabb is. El tudnám képzelni, hogy együtt öregedjünk meg és mindketten egymással tervezünk.

Gyereket szeretnénk, de mivel még heteró kapcsolatban is macerás lenne bármelyikünknek is (nőgyógyászati dolgok miatt), ezért nem hiszem, hogy sok esély van rá. Bár tervben van, hogy külföldre költözünk, ott nagyobb esély van rá, hogy összejöjjön.

2017. márc. 11. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

2 hét múlva 2 éve vagyunk együtt. Nekem ez a legelső kapcsolatom, neki korábban volt lánnyal és fiúval is. Együtt szeretnénk megöregedni és gyerekeket is szeretnénk.

20/L/L

2017. márc. 11. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

7 éve. És már van egy 2 éves tündérünk. :)

Második leghosszabb kapcsolatom 3 év. Mellette sok, ami nen jött össze, még régen.

2017. márc. 12. 12:57
 7/11 A kérdező kommentje:

#6-os az szép, hosszú kapcsolat. Lassan mi is 7 éve leszünk együtt.

Hány évesek vagytok? És hogyan lett gyerek?

2017. márc. 12. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia 7-es. Én 32 vagyok, Párom 30. 2 éve még lehetett külföldi spermát felhasználni, inszeminációra. Ma már nem lehet. Gobdolkodunk egy kis testvérkén, úgyhogy mehetünk valószínűleg Dániába, meddőségi centrumba. :(

Gratulálok én is a majdnem 7 évetekhez! :)

2017. márc. 12. 13:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Sok sikert az új babához! Köszönjük.:)
2017. márc. 13. 09:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Idén szeptemberben lesz 9 éve, hogy együtt vagyunk a Kedvesemmel. Nekem van gyerekem a házasságomból, így már nem tervezünk gyereket.
2017. márc. 17. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!