Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál együtt fürdeni (tisztálkodás) a pároddal? Milyen a kapcsolatotok, hány évesek vagytok?
igen
jónak mondható, néha vannak viták, de nem az a tányér dobálós, kiabálós :D csak inkább vélemény különbségek
22 évesek vagyunk
22F
hát eddig kb mindig amikor találkoztunk, mostanság néha fáradtabb vagyok és nincs kedvem vele menni, tegnap pl mielőtt jött akkor fürödtem...
náluk zuhany van, nálunk zuhany, 1 és 2 személyes kád is, de általában csak együtt zuhanyzunk...
22F
Igen. Nagyszerû a kapcsolatunk, néha vannak nézeteltérések de megoldjuk.
18 L és a párom 21F
Szinte mindig együtt fürdünk, általában zuhany, egy-két hetente meg beleülünk a kádba együtt.
Nagyon jó és harmonikus a kapcsolatunk. Ő 24N, én 29F.
Néha szoktam, de inkább ha melegebb az idő, nyár, késő tavasz, kora ősz, mert iszonyat hideg van a fürdőben és zuhany van, egy ember fér be alá normálisan, a másik meg fagyoskodhat addig, szóval nem valami romantikus. (bár vízspórolás szempontjából hatékony)
Szerintem jó a kapcsolatunk, lassan 3 éve együttélünk, szóval annyira nem lehet rémes. :) 26N-31F
Még nem élünk együtt de szeretünk együtt fürödni, nemsokára összeköltözünk, szerintem amikor csak lehet együtt fogunk zuhanyozni.
Tökéletes a kapcsolatunk.
6,5 éve vagyunk együtt.
Én 21/N, ő 23/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!