Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány barátod/barátnőd volt már? Meddig tartott a leghosszabb illetve a legrövidebb kapcsolatotok?
0
A legrövidebb és a leghosszabb is ugyanannyi ideig, azaz semeddig tartott
19/F
2 volt. 2 hónap és a másik 1 éve a mai napig.
18/ Lány
Leghosszabb 10 év.
Legrövidebb 3 nap (de ott semmi se volt.)
26N
A leghosszabb még mindig tart, már 3 éve, a legrövidebb pedig talán két hét volt, de ha azt nem számítjuk, mivel eléggé komolytalan volt a dolog, a második legrövidebb 4 hónap.
5 barátom volt eddig.
Három pasim volt. A leghosszabb négy hónapig tartott, az is csak azért, mert nem dobtam ki hamar különben már nem is keresett az utolsó hónapban, engem se érdekelt ő, ajándékot ritkán kaptam tőle. A legrövidebb kapcsolatom két hétig tartott, agyamra ment, hogy folyamatosan rajtam lógott, így szeretlek, úgy szeretlek, aztán észrevette magát, és szakítottunk. Normális pasim egy se volt, és akiket társkeresőn ismertem meg, azokról inkább ne is beszéljünk. Vagy szexre megy, vagy komplett idióta mind.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!