Kamaszok! Milyen a kapcsolatotok az anyukátokkal?
és kedves kérdező olyan nincs, hogy te idegesíted? :)
az én fiam is imádja az anyját és viszont
szia!
hát nekem szörnyű a kapcsolatom anyuval....sosem figyel rám, ha kérdeznék valamit, aztán meg megbüntet ha megteszek valamit. de már kezdem megszokni!
nagyon örülj neki, hogy nektek jó a kapcsolatotok, mert én nagyon szeretnék egy jó anyukát!!
17L
Bár én már túl vagyok a kamaszkoron, hát, baromira nem volt jó.
Feltételezem az anyámnál a "mindenki magából indul ki" alapelv működött, mert hiába nem csináltam soha semmi rosszat, nem bízott bennem, ő viszont 15 évesen már szült. Tapsot neki.
Ha 5 percet késtem suliból elhordott minden k.vának, nem lehettek barátaim, se hobbim, nem járhattam el otthonról.
Összesen két barátom volt 16-18 között, egyik sem volt tartós anyósjelölt miatt, és úgy kellett őket titkolnom...
Azt hiszem nem csoda hogy 4 éve nem találkoztam, nem beszéltem vele, kitagadott. Viszont cserébe lassan házasodom, és semmiért nem csinálnám vissza a történteket. :) 22/N
Becsüld meg anyukádat, és gondolj bele milyen apróságokkal idegesít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!