A kapcsolatotok elején mennyit vitáztatok? Nehezen ment az összecsiszolódás?
Mi az egész kapcsolatunk alatt egyetlen egyszer vitáztunk, de annak is röhögés lett a vége.
Szerintem egyébként ritka hogy a kapcsolat elején vitázik egy pár, hiszen mikor új a dolog, akkor még mindketten a fellegekben járnak :)
És még csak finoman tesztelgetik egymás határait, véletlenül sem mernek semmit eltúlozni, mert még nem tudják hogy speciális helyzetekben pontosan hogy viselkedik a másik, és nem akarják kihúzni a gyufát.
Akkor itt en leszek a kakukktojas:) 3honap volt az ''ismerkedesi'' idoszak, ekkor meg egyaltalan nem veszekedtunk. Aztan miutan ki lett mondva, hogy egyutt vagyunk, utana rengeteget. De szinte mindenen. A baratom feltekeny volt, en szabadabb akartam lenni, rengeteget veszekedtunk, szamtalanszor volt szakitasrol szo, aztan vegul kibekultunk. Szerettuk egymast, annak ellenere, hogy tokre kulonboztunk.
Ez tartott kb egy evig, amikoris ugy dontottem, hogy en elkezdek valtozni, hatha cserebe a baratom is hajlando lesz kicsit csiszolodni. Na ekkor kezdodott az, hogy harmonikusan egyutt vagyunk. Ha valamin osszevitatkozunk, akkor mar tobbnyire tudjuk kezelni a szituaciot, tudjuk,hogy hogy alljunk a masikhoz. Amiota ilyen a kapcsolatunk sokkal-sokkal jobban szeretem Ot, merem szeretni, mert nem felek attol,hogy szakitunk. O is jobban szeret engem, jovot tervez velem stb.
Igy visszanezve, nem ertem mitol alakult ki az a hatalmas szerelem, mikor heti 5* osszevitatkoztunk. Fogalmam sincs, hogy miert birtuk ezt ki, de szerncsere jo vege lett, es nagyon szeretjuk egymast mar tobb mint 2eve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!