Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti, hogy engedtétek el azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy engedtétek el azt a lányt, akit szerettetek?

Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltétlen arra gondoltak szerintem hogy csak azért keressen egy új lányt hogy az előzőt elfelejtse. Hanem hogy ilyen helyzetben nekik az segített ha beleszerettek másba.

Én is nagyon sokáig szerettem mindennél jobban egy lányt, de esélyem sem volt, csak barátként szeretett. Nem gondoltam volna hogy valaha is túleszek rajta, és valószínűleg még most sem lennék, ha nem ismerem meg a következő lányt, akivel azóta is együtt vagyunk, és a világot jelenti nekem.

2019. jan. 21. 19:37
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

Én lány vagyok...

2 évig reménytelenül szerelmes voltam 1 srácba, elköltözött külföldre, kint lett 1 barátnője, nagyon fájt. Fájt a mellkasom, nem bírtam enni, bőgtem egész nap...mikor szakítottak újra reménykedni kezdtem, vártam, hogy hazajöjjön..de időközben új embereket megismertem, ő csak egy kép volt az emlékezetemben és jött 1 hús-vár igazi srác:)

Most megint barátnője van az első srácnak, de abszolút nem rázott meg...már nem érdekel.

Ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj!

2019. jan. 21. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem pont az ellenkezőjét kell tenned annak amit sokan javasoltak. Használd ki a magányt, tűzd ki célul hogy magadban elengeded. Töprengj sokat,gondolkozz,gondold át mit nyújtott ő neked és mi köt még hozzá,éld meg a fájdalmat,a szomorúságot,szenvedj, hogy aztán érzelmileg gyógyultan mász ki a gödörből és egészséges új kapcsolatot alakíthas ki idővel. Egy fizikai sebre se megoldás hogy ha fáj megvágod magad mégegyszer hogy az új fájdalom miatt ne figyelj a régire. Ráadásul gerinctelen dolog valakivel úgy kikezdeni hogy a kapcsolatotoban ott kísért az előző lány szelleme,mert 1.halálra van ítélve az ilyen kapcsolat,2.ugyanilyen helyzetbe lökhetesz egy ártatlan lányt/nőt amibe most te vagy.
2019. jan. 21. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Na valamit tisztázzunk. Nem az volt eredetileg a kérdés hogy mit javasolnak az emberek, hanem hogy nekik hogy sikerült túljutni valakin. Erre írta valaki hogy úgy hogy neki úgy sikerült hogy beleszeretett másik lányba.
2019. jan. 21. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Sehogy. Neked nem ezt javaslom. :)
2019. jan. 22. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En vagyok a lany, mar kibekultunk :)
2019. jan. 23. 10:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem, én vagyok és még nem:).
2019. jan. 23. 12:11
 18/21 A kérdező kommentje:

A 10:55ös lány az:) és igen, kibékültünk!:D

De köszönöm a válaszokat!😃

2019. jan. 23. 22:52
 19/21 anonim ***** válasza:
bele kell nyugodni, még ha ez nehéz és hosszú is és utána másikat kell keresni, én is ezt tettem 1 év bánat után. a lényeg: ne engedd meg senkinek, hogy sokáig hitegessen.
2019. jan. 24. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg a 12:11-es lany vagyok, bocsanat, akkor ezt nagyon beneztem, csak teljesen ugyanígy vagyok, és az én baratnőm is kiírhatta volna akár, tenyleg azt hittem, ő volt.
2019. jan. 24. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!