Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem ábrándulnátok ki abból az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ábrándulnátok ki abból az emberből, akit eredetileg nőként ismeretek-szerettetek meg, de átoperáltatta magát férfinek?

Figyelt kérdés
Nem lenne fura?

2017. máj. 7. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Dehogynem lenne fura. Nehezen tudnám visszatartani a röhögést.
2017. máj. 7. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nőként vonzönak találtam, ez nyilván megszűnne, de mint embert, attól.még kedvelhetem. Szóval, ettől még nem "kerülném".
2017. máj. 7. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Hat de, nekem nagyon fura lenne, hiszen nemhiaba en a noket szeretem, ha ferfi lenne belole, nem vonzana már.

De érdekes mert a teavik meg bejonnek. Szoval fura...

2017. máj. 7. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha magába az emberbe szeretsz bele és nem a kinézetébe, akkor nincs probléma...

Hiszen ugyanaz az ember... gondolj csak bele.

Feltételezem nem vagy panszexuális.

2017. máj. 7. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj a kérdessel,hogy ez a személy soha nem volt a szó szoros értelmében "nő", női testben férfi lélek volt mindig is.Találkoztam transzneművel, hiába nőnek nézett ki,az egész lénye férfias volt,a gesztusai,a mozdulatai,minden.Lehetett érezni hogy egy férfival beszélsz.Tehát nem tudnám nőként megszeretni,hiába nőies a külseje vagy hiába néz ki jól,ha a belsejébe nem tudnék beleszeretni,mert taszítana.
2017. máj. 8. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Emberileg ő ugyanaz, testileg nagyjából egyezik. Attól, hogy ösztrogén helyett tesztoszteron van benne, nem lesz más ember, legfeljebb sokkal felszabadultabb (mert nem érzi magát a testébe bebörtönözve), és egy kicsit kevésbé érzelmesebb. (És még az eddiginél is szőrösebb, férfiasabb, de ez egyéni ízlés kérdése.) A transzokról még jóval a tranzíciójuk előtt le lehet venni, hogy transzok, akár transzférfiról, akár transznőről van szó.

Persze, a nőket (is) szereted, tehát meglépheted, hogy figyelj, bocsi, így nem, de kérlek, a(z esetleges) múltatokra való tekintettel legyél vele tapintatos. Nagyon nehéz időszakon megy(/ment) át, és a legkevésbé sincs most szüksége arra, hogy olyasvalaki utasítsa el, aki számára fontos.

2017. máj. 8. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Én biztosan kiábrándulnék, de ez csak egy a sok közül. Egyébként sem a szeretem a nagyon férfias nőket, nekem már az is kiábrándító. De ha így szereted, lehet, hogy úgy is szeretni fogod. Csak én hiszek benne, hogy attól hogy valakit szeretünk, nem feltétlenül tudunk/kell vele együtt lennünk. Attól még barátként ott lehetsz neki és segítheted, biztos jól jön ilyenkor, ha van valaki, aki támogat.
2017. máj. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!