Fiúk! Ti is ki ábrándulnátok ezek után a lányból és látni sem akarnátok?
Figyelt kérdés
Megismertem egy gyönyörű,csinos,kedves,jó fej lányt és azt mondta mennyünk fel hozzájuk mert nincs otthon senki.Nagyon szép házuk van jó volt ott lenni de amint bementem a szobájába... szó szerint hányingerem lett attól ami ott volt.Az összes cucca szétdobálva a táskáját is csak úgy ledobta a szoba közepére majdnem átestem rajta.Olyan szinten büdös volt hogy rosszul voltam,levegőt alig bírtam venni.Romlott dobozos tejtől kezdve a véres tamponig minden volt a szobájába.Az ágya szinte nem is látszott hogy hol van az író asztalról nem is beszélve.A kólát amivel megkínált az ágy mögül szedte ki.Rendeltünk pizzát és kérdeztem hogy ne menjünk ki az ebédlőbe megenni erre azt mondta áá nem ő is itt szokott az ágyon enni.A dobozt is mondtam hogy kiviszem erre ő csak bedobta az ágy mögé.És őt ez cseppet sem zavarta én viszont soha többet nem akarom látni ezt a lányt,bár nem akartam megbántani nem mondtam neki.Teljesen normális,igényes lánynak néz ki erre ilyen a szobája és jól érzi ott magát.Undorító komolyan.2014. nov. 2. 15:27
2/14 CptTomato válasza:
Látnád az én szobám....
abba is van véres tampon ..pedig pasi vagyok.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom. Elég rossz tulajdonság az igénytelenség, de a tény, hogy rendelkezik puncival, ellensúlyozza ezt.
4/14 anonim válasza:
Ha én férfi lennék,és érdekelne a csaj,inkább szólnék neki,mi a pálya és min kéne változtatnia.
5/14 anonim válasza:
Most az egyszer életemben irigy vagyok egy gyakoris emberre. Miért nem én találkoztam vele?
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok rosszul összerakva de ti ebben mi vonzót találtok?
2014. nov. 2. 15:34
7/14 anonim válasza:
hát azal a lendületel el is mentem volna ha meglátom ezt
8/14 anonim válasza:
lehet mi vagyunk őrültek, de a páromnak ez nem volt para :D
9/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy vannak ilyen igénytelen lányok. Én azt sem bírom, ha mezítláb járkálok a szobámba, és az az apró por ( ami kb. természetes) a talpamra ragad. :D Kétnaponta tuti porszívózok, az ágyba pedig még utcai ruhában sem fekszem bele, nem hogy még benne is egyek.:D 19/L
10/14 anonim válasza:
ruhástul bsznám bele egy hipós kádba.és még nyeletnék is vele,belőle,nem szeretnék semmilyen fertőzést,esetleg savban is lehet gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!