Megcsalta a húgával és a nővérével is az előző nőjét, ezek után akarnátok még tőle valamit?
Figyelt kérdés
Nem tudom, azért mondta-e el, hogy tisztában legyek a dolgokkal, vagy hogy később ne érjen meglepetés a kicsapongásait tekintve.
mindenesetre szerintem az emberek nem változnak, így vele nem lesz semmi.
2014. okt. 1. 19:29
1/10 anonim válasza:
Mármint a a barátnője húgával és nővérével, vagy a saját testvéreivel?
2/10 anonim válasza:
Nem is tudom, ki volt a görényebb, a srác vagy a két lány, akik a testvérük barátjával volt.
3/10 anonim válasza:
Igen, akarnék tőle. Mégpedig jó barátja lenni, hogy megtudhassam mit csinál ilyen jól.
5/10 A kérdező kommentje:
a barátnője testvéreivel. a kisebbel csak csók volt, de ez nem változtat a dolgon.
nekem nincs testvérem :D
2014. okt. 1. 19:33
6/10 anonim válasza:
Nincs testvéred?
Akkor ne aggódj, tuti nem fog a testvéreiddel megcsalni :)
7/10 anonim válasza:
Háát, ha neked nincs tesód. :D
Mellesleg ő mondta el. Ez már piros pont. Szerintem.
8/10 anonim válasza:
Hát, nem hinném, hogy az emberek legbelül változnának... De a cselekedeteik változhatnak. Kérdés hogy TE megbízol-é benne majd. Ha nem tudsz, felesleges bele kezdeni.
9/10 anonim válasza:
Az ilyet be kéne zárni, nem azon morfondírozni, hogy összejöjj-e vele.
10/10 anonim válasza:
Anyukája nem volt meg véletlenül??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!