Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mennyire ábránduln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyire ábrándulnátok ki a párotokból?

Figyelt kérdés

Betegség miatt folyamatosan szörcsög. Így harákol, mint a vénemberek, nyeldekel és/vagy köpköd; emellett szinte folyamatosan szörcsög, mint mikor valaki az orrát szívja, csak ő pont fordítva, fújással csinálja ugyanezt.

Próbálja diszkréten csinálni (harákolást főképp fürdőszobában, zárt ajtó mögött, szörcsögést meg többnyire orrfújással próbálja leplezni), de jóformán folyamatosan ezt kell hallgatnod, napokig.

Arcüreggyulladás lehet a háttérben vagy hasonló, gyógyszert szed, orrspray nem segít, nem múlik a dolog.

Amúgy igényes nőről van szó, de ez... Férfiak, ti mennyire ábrándulnátok ki a másikból ezt látva-hallva? (Tételezzünk fel együttélést, mert amúgy nyilván inkább nem találkozik az ember a másikkal, amíg ez tart.)

2017. márc. 1. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pár napig nem bírod ki??
2017. márc. 1. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Semennyire nem abrandulna ki a parom, ha betegseg miatt par napig undorito lennek. Ha meg alapbol ilyen lennek (volt egy kerdes amiben a lany irta, hogy a parja evek ota harakol es kopdosi a csapba a slejmet a torkabol es mar nem birja :D), akkor nem jott volna ossze velem gondolom, ahogy en sem egy ilyen sraccal.

De tudod a felnott emberek kepesek tullepni egy betegseg okozta rosszabb idoszakon :P

2017. márc. 1. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer egy családtagom daganatos betegség miatt sztómazsákot kapott (tudod, az olyan, hogy a végbelét kivezetik a hasfalán és a végtermék egy zacskóba távozik). Ennél "undorítóbb" dolgot nehéz elképzelni. És a férje naponta többször cserélte a sztómazsákját egy szó nélkül. Én akkor azt mondtam: na ez az igazi szerelem!
2017. márc. 1. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézesse meg magát megint.

Nekem is volt/van hasonló problémám. A barátom csak aggódott mert a fürdőbe való elbújásaimkor azt hitte rosszul vagyok. Többszörös antibiotikum kúra után jelentős javulást mutat. Az orvos szerint hónapok kérdése és teljesen elmúlik. Nagyon remélem.

Egyébként sajnos nem feltétlenül gyógyítható. Nekem a fül orr gégész mondta, hogy reméljük csak egy arc/homloküreg gyulladás. Mert a másik opcióról gőzük sincs mi okozza.

2017. márc. 1. 16:36
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerencsétlen nőd otthon fekszik betegen, taknya-nyála összefolyik, valszeg fájdalmai is vannak, de valamiért ezt mégis NEKED nehéz elviselni :D Mekkora hisztis kis p-csa vagy.
2017. márc. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!